Billig snekker

Hvordan finne en billig snekker i 2020

Enten om du skal bytte kledning på huset, pusse opp badet, bygge nytt hus eller gulv trenger du en snekker med på laget. I Norge finnes det et godt utvalg av billig snekker bedrifter du kan få hjelp av. Det kan være vanskelig og finne ut hva hva en billig snekker tar seg betalt, eller hvordan du kommer i kontakt med en. Derfor har vi skrevet denne artikkelen om hvor du kan finne billig snekker i 2020.

La oss finne en profesjonell og rimelig snekker for deg.

Vi setter deg i kontakt med en god snekker i ditt nærområdet.

I samarbeid med over 70 snekkere i Norge og Anbudstorget.no

Typisk svartid ligger på 1 til 3 virkedager*

Hvordan finne en billig snekker?

Begynn med å be venner, familie og naboer om anbefalinger. En god lokal snekker vil bli sterkt anbefalt av tidligere kunder. Se etter snekker- og snekkerfirmaer med mange anmeldelser og les omtaler og besøk selskapets nettsider. Har de påtatt seg arbeid som ligner ditt? Spesialiserer de seg i en bestemt type snekring, for eksempel montering av tregulv, dører og porter eller sommerhus? Har de en kvalifikasjon innen tømmeryrket?

Når skal jeg leie en snekker?

Billig snekker

Du bør sannsynligvis vurdere å ansette en snekker i flere situasjoner enn du trodde. Hvis en jobb involverer tre, trenger du noen som vet hvordan de skal behandle det. Erfaring er viktig i å vite hvordan man jobber med forskjellige tresorter. Og arbeid som er gjort bra, vil ha en tendens til å vare lenger enn arbeid som er gjort dårlig – og sparer penger på lang sikt. 

 

En annen grunn til å ansette en billig snekker er hvis jobben som må gjøres er stor eller komplisert, og vil ha fordel av spesialisert utstyr. Hvis jobben for eksempel krever sirkelsag eller båndsag, er det sannsynlig at en profesjonell eller erfaren snekker kan ha tilgang til bedre utstyr som vil etterlate en renere resultat som du til slutt vil være mer fornøyd med. 

 

Du kan også vurdere å ansette en billig snekker hvis tiden din vil bli morsommere eller mer lønnsomt brukt andre steder. Og du kan ansette en snekker selv om du selv ønsker å jobbe med jobben. Det hjelper alltid å ha et annet par hender, og en annen person å snakke om prosjektet med.

Billig snekker: De mest typiske oppgavene for en snekker er arbeid med møbler, vunduer, kjøkken og bad. En god og billig snekker tar for seg trapper og dører også, dette er typiske arbeidsområder for din snekker, men de kan tilby mye mer dersom du spør.

Spørsmål å stille en snekker

Hvis du har ansatt en snekker, eller vurderer å ansette en snekker, er det en god idé å i det minste spørre dem om noen ting om hva slags arbeid de gjør. Noen mulige spørsmål du kanskje vil stille, er:

 

 

 • Har de en spesialitet? Hva slags snekkerarbeid utfører de oftest?
 • Hva er deres kvalifikasjoner?
 • Er det betalt pr time eller for hele prosjektet?
 • Hva var deres siste prosjekt?
 • Kan de vise deg bilder av det siste arbeidet deres?

Vanlige oppgaver for en snekker

Dette er de vanligste oppgavene for en snekker:

 • – Bygge uteplass eller tømmerdekke
 • – Bygge eller reparere hjemmemøbler
 • – Montering av tømmerdører
 • – Montering eller reparasjon av skap
 • – Reperasjon eller vedlikehold av hus & leilighet
 • – Montering, skjæring, legging og reparasjon av tregulv
 • – Rådgivning om byggeplaner
 • – Bytte dører, tak, vinduer eler gulv
 • – Møbelsnekker

Trenger du en billig elektriker? Les denne guiden

Billig snekker priser - Hva koster en snekker?

TIMEPRIS SNEKKER: For en dyktig håndverker og billig snekker kan timeprisen ligge på 700 til 900 kroner inkl mva. Hvis prosjektet ditt er større og krever mer materialer kan dette påvirket timeprisen samt sluttprisen. Kostaden for en snekker ligger oppimot 1000,- kroner pluss moms i Oslo området. Under har vi laget en oversikt om hva spesifikke oppgaver vanligvis ligger på

Oppgave:Pris:
Bygge baderomsmøbel eller installasjon (f.eks skap)1500 - 6000 kr
Installasjon av garderobe eller større skap2500 - 3500 kr
Treskjærer500 - 750 kr/timen
Sandblåse interiør av tre eller lignende.500 - 1500 kr
Utvikle og bygge eget TV - skap/kabinett6000 - 30 000 kr
Møbelsnekker700 - 950 kr/timen
BåtbyggerMå avtales med snekker

Hvordan betale en snekker?

De fleste jobber blir vanligvis betalt når du godtar arbeidet. Hvis jobben krever mye kostbart materiale, ville det ikke være urimelig for tømrerfirmaet å be om et innskudd foran eller ved oppstart. Du må aldri betale hele beløpet på forhånd – det kan være lurt å holde tilbake den endelige betalingen før eventuelle knep eller tvister er løst.

Få tilbud fra billig snekker

Hvis du ikke finner en god og billig snekker i nærområdet, kan du alltids prøve ut en anbudstjeneste. I Dette tilfelle kan det være aktuelt for deg og teste ut anbudstorget.no eller mittanbud.no – Husk og beskriv prosjektet ditt svært detaljert slik at du får riktig snekker på laget.

Kostnad for snekker materialer

Materialene du trenger til tømrerprosjeketet ditt, kan øke kostnadene for arbeidet ditt betydelig. Men om de vil eller ikke vil avhenge av hva du trenger gjort, og hva du trenger ut av jobben. For eksempel, hvis du vil ha noen tregulvplanker, er det et stort avvik mellom kostnadene for forskjellige typer gulvbelegg. Snekkeren din skal kunne gi råd om du trenger dyre eller rimeligere materialer, men til slutt vil valget bli ditt. Hvis du er fast bestemt på å få tregulvet laget av en bestemt type tre – si det med engang. Det koster deg kanskje litt, men resultatet blir som ønsket.

Les omtaler

Les gjerne omtaler fra snekkeren du velger. Slike omtaler legges igjen fra kunder, snekkeren jobbet med tidligere. Hvis du skal finne frem omtaler, spør gjerne snekkeren om disse eller gjør et raskt Google søk. Tjenester som Mitt Anbud og Anbudstorget viser også til omtaler som blir lagt direkte fra kundene. Dette er en god måte og skille ut en snekker du ønsker og ikke ønsker.

Vanlige spørsmål om snekkerpriser

En billig snekker kan ta seg betalt fra 500,- kroner pluss moms til 800,- kroner pluss moms i timen. Størrelsen av ditt prosjekt påvirker kostnaden, og din lokasjon. Bor du f.eks i Oslo, vil timesprisen nesten ligge på 1000,- kroner pluss moms.

Andre besøkende leser også

Vurder tjenesten vår

Vurder denne tjenesten ved og trykke antall stjerner vi fortjener

Gi oss en tilbakemelding!
77 Stemmer - Gj.snitt 3.5
Logg inn

Hold deg oppdatert med de beste tilbudene året rundt

Send meg en e-post med pengebesparende tilbud og eksperttips

Les mer om Personvern