Billigste mobilabonnement september 2020

Fornye.no har sammenlignet alle mobilabonnement i Norge og funnet det billigste mobilabonnement du kan bytte til. Prisene er oppdatert for september 2020 slik at du kan se hvem som er de rimeligste.

Skymobil, Chilimobil & Happybytes tilbyr så langt de billigste mobilabonnement i 2020.

SIST OPPDATERT september 26, 2020

Fornye.no er Norges nyeste portal for sammenligning av tjenester og produkter innen personlig økonomi. Vi har denne måneden sammenlignet priser og datapakker til alle mobilabonnement i Norge fra alle de norske mobiloperatørene og kommet frem til de billigste mobilabonnementene du kan nå få i september 2020 leveres av Skymobil, Chilimobil & Happybytes. Alle mobilabonnement som er presentert i denne testen inkluderer Fri Tale, SMS & Datarollover med bruk i EU/EØS.

billigste-mobilabonnement-2020

DYRT FOR MOBIL I NORGE: Ferske tall viser at Norske mobilbrukere betaler mer en de fleste i Skandinavia. I Sverige og Finnland er snittprisen på 10 GB 200 kr/mnd.

Se alle mobilabonnement

Se og sammenlign alle 188 mobilabonnement som er tilgjengelig i Norge.

Finn beste og billigste mobilabonnement til ditt bruk

Fornye.no har gjort det enkelt og finne billig mobilabonnement som passer ditt brukermønster. Hos oss kan du sammenligne mobilabonnement etter pris, omtaler og innhold. Vi har også gjort en detaljert test her vi presenterer de billigste mobilabonnement i Norge, for ulike kategorier.

Hvilke mobiloperatører har de mest fornøyde kundene?

Hvordan bytter jeg til det billigste mobilabonnement?

Billigste 1 GB mobilabonnement september 2020 går til Skymobil

Billigste 1 GB mobilabonnement 2020 er det Skymobil som tilbyr til 125,- kr/mnd

Skymobil 1 GB
Fri tale, SMS og MMS
(0)
0.0/5
1 GB
pr. mnd
125 kr
pr. mnd

Av alle 1 GB mobilabonnement vi har sammenlignet har Skymobil pr. september 2020 det billigste 1 GB mobilabonnementet til 125,- kroner/mnd. Dette mobilabonnementet passer deg som bruker lite data best, med Datarollover også inkludert vil du alltid ha en god reservetank om du er en småbruker.

 

Skymobil bruker Telenor dekning. Mobilabonnementet Skymobil 1GB inkluderer også fri tale, fri SMS & MMS. EU & EØS med Datarollover er også inkludert. Datakontroll er lagt på ved bestilling slik at du slipper overfakturering ved brukt opp mobildata.

Norges topp 3 billigste 1 GB mobilabonnement for september 2020

Under ser du de billigste 1 GB mobilabonnement i Norge for september 2020.

Leve 1 GB
Fri tale, SMS & MMS
(0)
0.0/5
1 GB
pr. mnd
129 kr
pr. mnd
Release 1 GB
Fri tale, SMS & MMS
(0)
0.0/5
1 GB
pr. mnd
129 kr
pr. mnd
chili mobil logo
Chilimobil 1 GB
Fri tale, SMS og MMS
(2)
4.2/5
1 GB
pr. mnd
149 kr
pr. mnd

Billigste 5 GB mobilabonnement september 2020 går til Skymobil

Det billigste 5 GB mobilabonnementet september 2020 er det Skymobil som tilbyr til 249,- kroner /mnd

Skymobil 5 GB
Fri tale, SMS og MMS
(0)
0.0/5
5 GB
pr. mnd
249 kr
pr. mnd

Om 1 GB ikke holder for deg så kan du bevege deg til 5 GB mobildata. Her tilbyr Skymobil Norges billigste 5 GB mobilabonnement pr. september 2020. Her får du 5 GB og fri tale, fri SMS & MMS med Datarollover & EU / EØS til 249,- kr/mnd. Skymobil bruker Telenor sitt dekningsnett.

Norges topp 3 billigste 5+ GB mobilabonnement for september 2020

Under ser du de billigste 5 GB mobilabonnement i Norge for september 2020.

Skymobil 5 GB
Fri tale, SMS og MMS
(0)
0.0/5
5 GB
pr. mnd
249 kr
pr. mnd
chili mobil logo
Chilimobil 5 GB
Fri tale, SMS og MMS
(0)
0.0/5
5 GB
pr. mnd
249 kr
pr. mnd
Release 5 GB
Fri tale, SMS & MMS
(0)
0.0/5
5 GB
pr. mnd
249 kr
pr. mnd

Billigste 15 GB mobilabonnement september 2020 går til Happybytes

Happybytes tilbyr Norges billigste 15+ GB mobilabonnement til 298,- kr/mnd pr. september 2020

1 om dagen
Fri tale, SMS & MMS
(0)
0.0/5
30 GB
pr. mnd
298 kr
pr. mnd

Om 5 & 10 GB mobildata ikke er tilstrekkelig, kan vi gjøre et lite hopp til 30 GB. Happybytes vinner kategorien billigste mobilabonnement 2020. Med dette mobilabonnementet har du 1 GB mobildata du kan bruke helt fritt hver dag, om du overstiger den daglige grensen strupes hastigheten, men er tilbake for fult dagen etter.

Med Happybytes (1 om dagen) får du totalt 30 GB mobildata ut måneden til en hyggelig pris av 298 kr/mnd. Pakken inkluderer fri tale, SMS & MMS og bruk i EU/EØS.

Norges topp 3 billigste 15 GB mobilabonnement for september 2020

Under ser du de billigste 15 GB mobilabonnement i Norge for september 2020.

chili mobil logo
Chilimobil 15 GB
Fri tale, SMS og MMS
(0)
0.0/5
15 GB
pr. mnd
349 kr
pr. mnd
Leve 15 GB
Fri tale, SMS & MMS
(0)
0.0/5
15 GB
pr. mnd
389 kr
pr. mnd
Release 15 GB
Fri tale, SMS & MMS
(0)
0.0/5
15 GB
pr. mnd
399 kr
pr. mnd

Billigste 20 GB mobilabonnement september 2020 går til Happybytes

Norges billigste 20 GB mobilabonnement får du hos Happybytes til 298,- kr/mnd pr. september 2020.

1 om dagen
Fri tale, SMS & MMS
(0)
0.0/5
30 GB
pr. mnd
298 kr
pr. mnd

Fornye har plassert også Happybytes som vinner av siste kategorien ( storbrukeren på 20GB + ). Om du kan beholde forbruket på 1 GB om dagen, får du mye for pengene hos Happybytes, totalt 30 GB ut måneden og til en fin pris av 298 kr/mnd

 

Happybytes (1 om dagen) inkluderer fri tale, SMS & MMS med bruk i EU/EØS.

Norges topp 3 billigste 20 GB mobilabonnement for september 2020

Under ser du de billigste 20 GB mobilabonnement i Norge for september 2020.

Skymobil 20 GB
Fri tale, SMS og MMS
(0)
0.0/5
20 GB
pr. mnd
399 kr
pr. mnd
Ice 20 GB
Fri tale, SMS og MMS
(1)
2.7/5
20 GB
pr. mnd
399 kr
pr. mnd
Leve 20 GB
Fri tale, SMS & MMS
(0)
0.0/5
20 GB
pr. mnd
399 kr
pr. mnd

Spørsmål og svar angående mobilabonnement

Datarollover betyr at du kan ta med ubrukt mobildata til neste månede. La oss si du har 2 GB mobildata inkludert i ditt mobilabonnement, men bruker kun 1 GB inneværende månede. Da blir resterende 1 GB tatt med til neste månede, slik at du har totalt 3 GB mobildata neste månede. De fleste selskap tilbyr dette inkludert i fastprisen, men andre operatører tar seg betalt for det.

Kostkontroll er en tjeneste mobiloperatøren kan tilby, vanligvis til yngre brukere. Her sperrer mobiloperatøren for innholdstjenester og utringing til dyre spesialnummer. Dette sørger for at du ikke får noen overraskelser på mobilfakturen din. Datakontroll sperrer for overforbruk hvis du overstiger inkludert datamengde. Dette er veldig lurt og ha inkludert, siden noen operatører kan ta seg betalt godt hvis du overstiger datagrensen.

Det som er typisk er at man må betale for faktura gebyrer som varierer mellom 19,- til 49,- kroner utifra selskapet du velger. Noen selskap forhåndsfakturer deg også mellom 2 til 3 måneder frem i tid. Hvis du også trenger Tvilling- og Datakort koster dette vanligvis 19 til 39,- kroner utifra leverandøren du velger.

Hvis du ønsker og bli ny kunde hos et selskap, sender de ut SIM- kort gratis til deg. Det tar også 14- virkedager før et slikt SIM- kort ankommer postkassen din. Hvis du har mistet SIM- kort hos operatøren du allerede er hos kan de tilby deg et nytt mot en kostnad på 150,- kroner til 200,- kroner.

Gode tips til hvordan du kan holde mobilabonnementet billig

Hva er bindingstid? Og bør du ha det?

Bindingstid er avtaletid. Dette er en periode du må være hos mobiloperatøren. Bindingstid er vanlig hvis du får et nytt tilbud fra nåværende operatør.

 

Mobiloperatøren kan gi deg en god pris imot at du binder deg til selskapet i 12 måneder som er standard. Hvis du driver bedrift vil bindingstiden ligge på 24 måneder. Hvis du ofte ser etter nye tilbud, vil vi ikke anbefale bindingstid. Dette er fordi du er låst til et selskap i en lang periode, og det vil koste deg og bytte operatør, selvom konkurrenten har det billigere.

 

Det positive er at de fleste privat mobilabonnement kommer uten bindingstid i dag, og du blir opplyst om det medfølger bindingstid ( avtaletid ).

Hvordan fungerer datapakker? Og hva koster de?

Datapakker er antall megabytes ( MB ) eller gigabytes ( GB ) du har inkludert i ditt mobilabonnement. I 2020 varierer dette mellom 1 GB til 60 GB. Kostnaden øker hvor høyere du går opp i stigen, men friheten blir også større der du kan bruke mer mobildata. Alle mobiloperatører tilbyr kjøp av ekstra datapakker om inkludert innhold ikke er tilstrekkelig. Her kan man oftes kjøpe 1 GB, 5 GB eller 15 GB, prisene varierer fra selskap til selskap.

Velkomsttilbud og sammenslåing av andre tjenester

Selskap som Fjordkraft tilbyr kundene sine lavere mobilpriser om du også kjøper strøm fra de.Dette kan lønne seg hvis du allerede har strøm fra Fjordkraft og vurderer nytt mobilabonnement, da vil det bli rimelig. Ice.net tilbyr og prøve ut mobilabonnement med 30 GB til 99,- kroner i 2 måneder.

 

Dette er vel mest for og prøve ut dekningen, om man er fornøyd går prisen opp etter 2 måneder. Det finnes flere selskap som tilbyr ulike velkomsttilbud og korte kampanjer, vi mener at hvis du jakter et mobilabonnement som skal holde en lav pris lang periode fremover må du velge riktig. Bruk vår tjeneste for sammenligning av mobilabonnement for og se hvem som er billigst i hvilken kategori.

Reduser utgiftene ved bruk av Fri Data

Flere og flere yngre brukere hopper over på mobilabonnement med Fri Data. Studenter og eldre personer som bor alene, og betaler for bredbånd hjemme samt et mobilabonnement, kan få høye kostnader når de ikke forstår eget bruk godt nok. Et godt eksempel vi kan presentere er og ha et mobilabonnement med Fri Data, og dele nettverk til enheter hjemme.

 

Da kan du koble Smart TV, iPad og lignende systemet på mobilabonnementet ditt som har Fri Data. Selvom fleste Fri Data løsninger er begrenset til en mengde daglig ( oftes 10 GB ) vil dette holde for en dagsbruk. Da har du kombinert bredbånd og mobil i ett.

Vurder tjenesten vår

Vurder denne tjenesten ved og trykke antall stjerner vi fortjener

Trykk for og rangere
Totalt 8 vurderinger, Gjennomsnittlig 4.5

Vil du spare mer penger?

Motta vårt nyhetsbrev med tips til hvordan du kan spare penger på din privatøkonomi.

Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven | 2020 Fornye.no er en del av Medienor AS

Fornye.no
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Sammenlign tjenester
  • Total (0)
Sammenlign
Cookies og GDPR

Denne siden bruker cookies for og skape best opplevelse for deg.