Fibernett produkt: HomeNet Giga

HomeNet Giga
Fibernett fra .

HomeNet Giga

0.0/5
0.0/5

Pris

699kr /mnd

Nedlastning

1000 Mbps

Opplastning

1000 Mbps

Etablering

3990 kr kr

Bindingstid

12 mnd

Produkt

Fiber

Dette trenger du

For fibernett trenger du dette:

Ruter (Må ha)

Fiberkobling (Må ha)

Kan du ikke få fiber?

Mange i Norge har ikke tilgang på fiber. Det kan være årsaker som geografisk plassering eller dyre grave kostnader som gjør at man utsetter det. Vi har en løsning for deg!

Med trådløst bredbånd over 4G / 5G nettet får du tilgang til fiber hastigheter på hjemmenettet uten dyre etableringskostnader. Så lenge du har god mobildekning (4G eller 5G) kan du nå bestille trådløst bredbånd.

Beste trådløse bredbånd mai 2024

Telia
5/5
Telia Trådløst 100
729 kr kr/mnd

Fiber fra HomeNet

Dersom du går for viber løsning fra Viken Fiber vil installasjonsprisen HomeNet tilbyr både ADSL, VDSL og lynrask fibernett. Denne pakken inkluderer 1000/1000 som betyr 1000 mbits i opplastning, og nedlastning.

Extender leie

HomeNet tilbyr Extender til deg som har problemer med WiFi-signaler rundt eiendommen. Dersom du går for dette tilbudet får du tilsendt 3 WiFi extendere koster det deg 49 kroner i måneden, eller 990 kroner i engangskostnad.

Få uforplikende tilbud på bredbånd & fiber

5/5

" Tidsbesvarende og bra! "

Fyll ut skjemaet så blir du kontaktet av en bredbåndsleverandør med et uforplikende tilbud. Tjenesten leveres fra Fornye.no og er helt gratis.

Fyll ut skjemaet så blir du kontaktet av en bredbåndsleverandør med et uforplikende tilbud. La leverandørene jobbe for deg! Du får svar innen 2 til 3 virkedager

5/5

" Tidsbesvarende og bra! "

Vi ønsket å få tilbud på fibernett og mobilt bredbånd som vi bruker på hytta, etter at vi brukte Fornye.no ble vi kontaktet av 2 leverandører med bedre priser en de hadde på sidene sine. Tommel opp!

Hold deg oppdatert med de beste tilbudene året rundt

Send meg en e-post med pengebesparende tilbud og eksperttips

Les mer om Personvern