Fibernett produkt: Kvinnherad 80/80

Kvinnherad 80/80
Fibernett fra Kvinnherad Breiband.

Kvinnherad 80/80

0.0/5
0.0/5

Pris

449kr /mnd

Nedlastning

50 Mbps

Opplastning

50 Mbps

Etablering

Ikke oppgitt kr

Bindingstid

12 mnd

Produkt

Fiber

Dette trenger du

For fibernett trenger du dette:

Ruter (Må ha)

Fiberkobling (Må ha)

Andre fiber avtaler fra Kvinnherad Breiband

Kan du ikke få fiber?

Mange i Norge har ikke tilgang på fiber. Det kan være årsaker som geografisk plassering eller dyre grave kostnader som gjør at man utsetter det. Vi har en løsning for deg!

Med trådløst bredbånd over 4G / 5G nettet får du tilgang til fiber hastigheter på hjemmenettet uten dyre etableringskostnader. Så lenge du har god mobildekning (4G eller 5G) kan du nå bestille trådløst bredbånd.

Beste trådløse bredbånd juli 2024

Telia
5/5
Telia Trådløst 100
729 kr kr/mnd

Fiber fra Kvinnherad Breiband

Bredbåndet «Kvinnherad 80/80» fra Kvinnherad Breiband er et fiberbredbånd som er det raskeste tilgjengelig på markedet. Dette bredbåndet koster 549 kr/mnd og har en nedlastingshastighet på 80 mbit/s.

For deg i Kvinnherad Kommune

Kvinnherad Breiband er for deg som holder til i Kvinnherad Kommune. Kvinnherad Breiband har over 4 800 kunder i Kvinnherad Kommune. Tjenesten leveres i samarbeid med TV & Internett fra Telia.

Få uforplikende tilbud på bredbånd & fiber

5/5

" Tidsbesvarende og bra! "

Fyll ut skjemaet så blir du kontaktet av en bredbåndsleverandør med et uforplikende tilbud. Tjenesten leveres fra Fornye.no og er helt gratis.

Fyll ut skjemaet så blir du kontaktet av en bredbåndsleverandør med et uforplikende tilbud. La leverandørene jobbe for deg! Du får svar innen 2 til 3 virkedager

5/5

" Tidsbesvarende og bra! "

Vi ønsket å få tilbud på fibernett og mobilt bredbånd som vi bruker på hytta, etter at vi brukte Fornye.no ble vi kontaktet av 2 leverandører med bedre priser en de hadde på sidene sine. Tommel opp!

Hold deg oppdatert med de beste tilbudene året rundt

Send meg en e-post med pengebesparende tilbud og eksperttips

Les mer om Personvern