Fibernett produkt: Nettstar 30

Nettstar 30
Fibernett fra Nettstar.

Nettstar 30

0.0/5
0.0/5

Pris

429kr /mnd

Nedlastning

30 Mbps

Opplastning

30 Mbps

Etablering

Ikke oppgitt kr

Bindingstid

12 mnd mnd

Produkt

Fiber

Dette trenger du

For fibernett trenger du dette:

Ruter (Må ha)

Fiberkobling (Må ha)

Andre fiber avtaler fra Nettstar

Kan du ikke få fiber?

Mange i Norge har ikke tilgang på fiber. Det kan være årsaker som geografisk plassering eller dyre grave kostnader som gjør at man utsetter det. Vi har en løsning for deg!

Med trådløst bredbånd over 4G / 5G nettet får du tilgang til fiber hastigheter på hjemmenettet uten dyre etableringskostnader. Så lenge du har god mobildekning (4G eller 5G) kan du nå bestille trådløst bredbånd.

Beste trådløse bredbånd oktober 2023

Telia
5/5
Telia Trådløst 100
729 kr kr/mnd

Nettstar tilbyr fibernett i samarbeid med Altibox til kunder som er lokalisert i Stad, Molvik, Fiskeset-Elsås-Seimsvatnet og Åse-Erstadfjellet. Du kan søke opptil 1 000 Mbps i nedlastning og opplastning.

Få uforplikende tilbud på bredbånd & fiber

5/5

" Tidsbesvarende og bra! "

Fyll ut skjemaet så blir du kontaktet av en bredbåndsleverandør med et uforplikende tilbud. Tjenesten leveres fra Fornye.no og er helt gratis.

Fyll ut skjemaet så blir du kontaktet av en bredbåndsleverandør med et uforplikende tilbud. La leverandørene jobbe for deg! Du får svar innen 2 til 3 virkedager

5/5

" Tidsbesvarende og bra! "

Vi ønsket å få tilbud på fibernett og mobilt bredbånd som vi bruker på hytta, etter at vi brukte Fornye.no ble vi kontaktet av 2 leverandører med bedre priser en de hadde på sidene sine. Tommel opp!

Hold deg oppdatert med de beste tilbudene året rundt

Send meg en e-post med pengebesparende tilbud og eksperttips

Les mer om Personvern