Fibernett produkt: Verdal 400/400

Verdal 400/400
Fibernett fra Verdal Kabel TV.

Verdal 400/400

0.0/5
0.0/5

Pris

599kr /mnd

Nedlastning

400 Mbps

Opplastning

400 Mbps

Etablering

Ikke oppgitt kr

Bindingstid

12 mnd

Produkt

Fiber

Dette trenger du

For fibernett trenger du dette:

Ruter (Må ha)

Fiberkobling (Må ha)

Andre fiber avtaler fra Verdal Kabel TV

Kan du ikke få fiber?

Mange i Norge har ikke tilgang på fiber. Det kan være årsaker som geografisk plassering eller dyre grave kostnader som gjør at man utsetter det. Vi har en løsning for deg!

Med trådløst bredbånd over 4G / 5G nettet får du tilgang til fiber hastigheter på hjemmenettet uten dyre etableringskostnader. Så lenge du har god mobildekning (4G eller 5G) kan du nå bestille trådløst bredbånd.

Beste trådløse bredbånd juni 2024

Telia
5/5
Telia Trådløst 100
729 kr kr/mnd

Fiber fra Verdal Kabel TV

Bredbåndet «Verdal 400/400» fra Verdal Kabel TV er et fiberbredbånd som er det raskeste tilgjengelig på markedet. Dette bredbåndet koster 599 kr/mnd og har en nedlastingshastighet på 400 mbit/s.

For deg i Verdal Kommune

Verdal Kabel TV har tegnet en kontrakt med Verdal Kommune om utbygging av fiber i flere områder rundt Verdal Kommunen. Dette innebærer områder som Leksdal Nord, Leksdal Sør, Sandstien, Ulvilla, Vinne, Vuku Småland, Hallbakken og Storbakken samt Leirådalsvegen & Buvollen.

Få uforplikende tilbud på bredbånd & fiber

5/5

" Tidsbesvarende og bra! "

Fyll ut skjemaet så blir du kontaktet av en bredbåndsleverandør med et uforplikende tilbud. Tjenesten leveres fra Fornye.no og er helt gratis.

Fyll ut skjemaet så blir du kontaktet av en bredbåndsleverandør med et uforplikende tilbud. La leverandørene jobbe for deg! Du får svar innen 2 til 3 virkedager

5/5

" Tidsbesvarende og bra! "

Vi ønsket å få tilbud på fibernett og mobilt bredbånd som vi bruker på hytta, etter at vi brukte Fornye.no ble vi kontaktet av 2 leverandører med bedre priser en de hadde på sidene sine. Tommel opp!

Hold deg oppdatert med de beste tilbudene året rundt

Send meg en e-post med pengebesparende tilbud og eksperttips

Les mer om Personvern