Fibernett produkt: Viken Fiber 1000/1000

Viken Fiber 1000/1000
Fibernett fra Viken Fiber.

Viken Fiber 1000/1000

0.0/5
0.0/5

Pris

1729kr /mnd

Nedlastning

1000 Mbps

Opplastning

1000 Mbps

Etablering

0 - 3990 kr

Bindingstid

12 mnd

Produkt

Fiber

Dette trenger du

For fibernett trenger du dette:

Ruter (Må ha)

Fiberkobling (Må ha)

Andre fiber avtaler fra Viken Fiber

Kan du ikke få fiber?

Mange i Norge har ikke tilgang på fiber. Det kan være årsaker som geografisk plassering eller dyre grave kostnader som gjør at man utsetter det. Vi har en løsning for deg!

Med trådløst bredbånd over 4G / 5G nettet får du tilgang til fiber hastigheter på hjemmenettet uten dyre etableringskostnader. Så lenge du har god mobildekning (4G eller 5G) kan du nå bestille trådløst bredbånd.

Beste trådløse bredbånd mai 2024

Telia
5/5
Telia Trådløst 100
729 kr kr/mnd

Fiber fra Viken Fiber (Altibox)

Dersom du går for viber løsning fra Viken Fiber vil installasjonsprisen variere fra området til området. Ønsker du og vite eksakt hva installasjons priser er? Da er det lurt og kontakte Viken Fiber direkte på telefon eller chat via deres nettsider.M/bits

Greit og vite

Det er mulig og bestille fiber fra Viken Fiber med utsettelse av oppstart på inntil 12 måneder fra bestillingen er gjort.

Les nærmere på vilkår til Viken Fiber

Få uforplikende tilbud på bredbånd & fiber

5/5

" Tidsbesvarende og bra! "

Fyll ut skjemaet så blir du kontaktet av en bredbåndsleverandør med et uforplikende tilbud. Tjenesten leveres fra Fornye.no og er helt gratis.

Fyll ut skjemaet så blir du kontaktet av en bredbåndsleverandør med et uforplikende tilbud. La leverandørene jobbe for deg! Du får svar innen 2 til 3 virkedager

5/5

" Tidsbesvarende og bra! "

Vi ønsket å få tilbud på fibernett og mobilt bredbånd som vi bruker på hytta, etter at vi brukte Fornye.no ble vi kontaktet av 2 leverandører med bedre priser en de hadde på sidene sine. Tommel opp!

Hold deg oppdatert med de beste tilbudene året rundt

Send meg en e-post med pengebesparende tilbud og eksperttips

Les mer om Personvern