Alle eiendomsmeglere i Norge

Her ser du en komplett liste over alle eiendomsmeglere i Norge

Himla Eiendomsmegling

Himla Eiendomsmegling

Himla Eiendomsmegling, et rimelig meglerkonsept fra Fana Sparebank Eiendom, gir meglertjenester for bruktbolig og nybygg i Bergen. Med effektive digitale løsninger tilbyr de fastpris på 45 000 kr, og fjerner den vanlige befaringen.

Bergen Omegn Eiendomsmegling

Bergen Omegn Eiendomsmegling

Bergen Omegn Eiendomsmegling, et lokalt kontor i Bjørnafjorden kommune, har 4 meglere oppvokst i området, og deres dype lokalkunnskap gir trygghet gjennom hele salgsprosessen. De er engasjert fra start til slutt, før og etter boligsalget.

Best Eiendomsmegler

Best Eiendomsmegler

Best Eiendomsmegler, blant de største i Telemark, største kontor er i Skien. De dekker hele Telemark med fokus på Grenland. Tjenester inkluderer bolig, landbruk, næring, prosjekt og fritid. Målet er å være Telemarks beste megler, med spesialister for all eiendom.

Bo Bedre Eiendomsmegling

Bo Bedre Megling

Bo Bedre Megling, en uavhengig megler og advokat i Mjøndalen, betjener hovedsakelig Drammen, Nedre Eiker, Øvre Eiker, Modum, Lier og Sigdal, men også andre steder. De tilbyr rimelige tjenester innenfor boliger, hytter, tomter, samt nærings- og landbruksmegling.

Boligmegleren Marcussen & Horgen

Boligmegleren Marcussen & Horgen

Eiendomsmegler Dahl er ledende for bolig og fritidseiendom i Drammen. Med årevis av erfaring i området, er de eksperter på regionens boligmarked. De håndterer eneboliger, rekkehus, fritidsboliger og leiligheter, samt nybygg og store tomtprosjekter.

Eiendomsmegler Dahl

Eiendomsmegler Dahl

Dahl Eiendomsmegler er den ledende eiendomsmegleren i Drammensområdet. De har lang erfaring med å selge boliger og fritidseiendommer i Drammen og omkringliggende områder. De har inngående kjennskap til boligmarkedet i regionen. Dahl Eiendomsmegler hjelper med salg av eneboliger, rekkehus, fritidsboliger og leiligheter. De er også erfarne med å selge nybyggprosjekter. De kan også bistå med store tomteprosjekter for bolig- eller fritidsformål.

Delego

Delego

Delego har siden 2007 drevet med utleiemegling i Kristiansand og omkringliggende områder, men virkelig satset sterkt siden 2012. De begynte med et nytt og ukjent produkt i Kristiansand, og har nå vokst til å bli en viktig aktør med mange utleieboliger i sin portefølje. I 2020 fakturerte selskapet omtrent 30 millioner kroner i husleier. De har utleieboliger fra Mandal til Tvedestrand, hovedsakelig i Kristiansandsområdet. Gründeren og daglig lederen av kontoret, Tor Gunnar Albert, har med seg fire ansatte og holder til sentralt i sørlandsbyen. Tor-Gunnar Albert vil fortsette som aksjonær og daglig leder i det sammenslåtte selskapet.

Mer om Delego

DNB Eiendom

DNB Eiendom

DNB Eiendom er blant Norges ledende eiendomsmeglerselskap. De har mer enn 140 kontorer over hele landet og kan tilby dyktige meglere som kjenner lokale forhold godt på de fleste steder. DNB Eiendom spesialiserer seg på å hjelpe med salg av boliger, hytter, boligprosjekter, og gir også rådgivning i forbindelse med kjøp og salg av fast eiendom. De er også den største aktøren i Norge når det gjelder prosjektmegling og salg av nybygg.

Mer om DNB Eiendom

Eie Eiendomsmegling

Eie Eiendomsmegling

Eie Eiendomsmegling er den største bankuavhengige meglerkjeden i Norge, med over 40 kontorer spredt rundt i landet. De fokuserer på førsteklasses rådgivning, og deres meglere streber etter å gi den beste kompetansen og kvaliteten. Eie Eiendomsmegling er kjent for å tenke kreativt og nyskapende for å nå ut til en så bred kjøpergruppe som mulig. De har blitt tildelt flere bransjepriser siden oppstarten, og har også blitt nominert for sine innovative tilnærminger.

Eiendomshuset Malling & Co

Eiendomshuset Malling & Co

Malling & Co Investments tilbyr tjenester innen kjøpsrådgivning, syndikering, kapitalforvaltning og Asset Management.

Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler 1 er den største tilbyderen av meglertjenester i landet. Eiendomsmegler 1-alliansen er sammensatt av tolv selvstendige selskaper, eiet av lokale SpareBank 1-banker. De tilbyr tjenester for kjøp og salg av boliger, fritidseiendommer, samt prosjekt- og næringseiendom. Selskapet har kontorer spredt over hele landet og kan tilby lokalkjente meglere også utenfor de større byene.

Eiendomsmegler Haugesund

Eiendomsmegler Haugesund

I Haugesund sentrum finner du det ferske meglerfirmaet Eiendomsmegler Haugesund. De er dedikerte til å tilrettelegge eiendomshandler av ulike slag, fra eneboliger, leiligheter og tomter, til prosjekter, næringslokaler, landbrukseiendommer og fritidseiendommer med mer. Meglerne hos Eiendomsmegler Haugesund kombinerer erfaring og dyktighet med inngående lokalkunnskap. Deres mål er enkelt: Å være det opplagte valget for eiendomshandel i Haugesund.

Mer om Eiendomsmegler Haugesund

Eiendomsmegler Vest

Eiendomsmegler Vest

Eiendomsmegler Vest, Vestlandets ledende eiendomsmeglerkjede, tilbyr tjenester for bolig, tomter, hytter, nybygg og næring. Startet som en del av Sparebanken Vest i 1974, har de salgskontorer i store byer og nærområder på Vestlandet, ofte sammen med banken.

Mer om Eiendomsmegler Vest

Foss & Co Eiendomsmegling

Foss & Co Eiendomsmegling

Ved Oslofjorden er Eiendomsmegler Foss & Co ditt opplagte valg som eiendomsmegler. De har kontorer i Kolbotn, Drøbak, Ski, Vestby & Son, samt Fredrikstad, og tilbyr omfattende meglertjenester. Hos Eiendomsmegler Foss & Co får du engasjerte meglere som har dyp lokalkunnskap om ditt nærområde. I tillegg til tradisjonelle meglertjenester har de også en dedikert avdeling for prosjektmegling og en for næringsmegling. Foss & Co er kjent for å ha en betydelig andel av hyttemarkedet rundt Oslofjorden.

Mer om Foss & Co Eiendomsmegling

Frem Eiendomsmegling

Frem Eiendomsmegling

Siden 1994 har Frem Eiendomsmegling levert eiendomsmeglertjenester på Hurumhalvøya. De tilbyr sine meglertjenester gjennom kontorer i Røyken og Hurum. Meglerne hos Frem Eiendom er eksperter på salg av hus, hytter, leiligheter, tomter, næringseiendommer, samt nybygde boliger i området. Selv om selskapet er beskjedent på nasjonalt nivå, er de blant de største på Hurumlandet.

Mer om Frem Eiendomsmegling

Garanti Eiendomsmegling

Garanti Eiendomsmegling

Garanti Eiendomsmegling er en landsdekkende eiendomsmeglerkjede med 17 kontorer. De dekker et bredt spekter av eiendomstyper og leverer høykvalitets meglertjenester for all form for eiendomsformidling. Hos Garanti Eiendomsmegling finner du meglere med dyp lokalkunnskap. Selskapet er eksperter på de ulike områdene og vet nøyaktig hva som skal fremheves i markedsføringen når du skal selge bolig.

Mer om Garanti Eiendomsmegling

Guttulsrød Eiendomsmegling

Guttulsrød Eiendomsmegling

Guttulsrød Eiendomsmegling er et familiært meglerfirma med base i Moss. Deres erfarne eiendomsmeglere har en klar forståelse av hva som kreves for en vellykket boligsalg. Prioriteten til Guttulsrød Eiendomsmegling er å sikre at selger oppnår en best mulig pris for eiendommen. Samtidig er de opptatt av å tilby meglertjenester til en rimelig kostnad. Selskapet bruker faste, konkurransedyktige og gjennomsiktige priser.

Mer om Eiendomsmegler 1

Heimdal Eiendomsmegling

Siden 1996 har Heimdal Eiendomsmegling vokst til å bli en av de ledende eiendomsmeglerne i Trøndelag. De tilbyr meglertjenester gjennom 9 kontorer i området, hvorav 5 er i Trondheim. Heimdal Eiendomsmegling har spesialisert seg på nybygg siden deres oppstart. I tillegg til dette tilbyr de meglertjenester for kjøp og salg av brukte boliger, samt utleie.

Mer om Heimdal Eiendomsmegling

iHus Eiendomsmegling

iHus Eiendomsmegling

Mer om iHus Eiendomsmegling

Kaland & Partners

Kaland & Partners

Mer om Kaland & Partners

Krogsveen

Mer om Krogsveen

Marton Eiendomsmegler

Marton Eiendomsmegler

Mer om Marton Eiendomsmegler

Nordvik Eiendomsmegling

Nordvik Eiendomsmegling

Mer om Nordvik Eiendomsmegling

Notar Eiendomsmegler

Mer om Notar Eiendomsmegler

Obos Eiendomsmegler

Obos Eiendomsmegler

Mer om Obos Eiendomsmegler

Østmark Partners Eiendomsmedling

Østmark Partners Eiendomsmedling

Mer om Østmark Partners Eiendomsmedling

Ottos Megling

Notar Eiendomsmegler

Mer om Notar Eiendomsmegler

Partners

Partners

Mer om Partners

Privatmegleren

Privatmegleren

Mer om Privatmegleren

Proaktiv Eiendomsmegling

Proaktiv Eiendomsmegling

Mer om Proaktiv Eiendomsmegling

Propr.no

Propr.no

Mer om Propr.no

Raadhuset Eiendomsmegling

Raadhuset Eiendomsmegling

Mer om Raadhuset Eiendomsmegling

Sem Johnsen Eiendomsmegling

Sem Johnsen Eiendomsmegling

Mer om Sem Johnsen Eiendomsmegling

Skivik Eiendomsmegling

Skivik Eiendomsmegling

Mer om Skivik Eiendomsmegling

SNE Eiendomsmegling

SNE Eiendomsmegling

Mer om SNE Eiendomsmegling

Sørmegleren (Sparebanken Sør)

Sørmegleren (Sparebanken Sør)

Mer om Sørmegleren (Sparebanken Sør)

Stavlund Eiendomsmegling

Stavlund Eiendomsmegling

Mer om Stavlund Eiendomsmegling

Utleiemegleren

Utleiemegleren

Mer om Utleiemegleren

W Eiendomsmegling

W Eiendomsmegling

Mer om W Eiendomsmegling

Z Megleren

Z Megleren

Mer om Z Megleren

Aasen Eiendomsmegling

Aasen Eiendomsmegling

Mer om Aasen Eiendomsmegling

Sparebank Sogn og Fjordane Megling

Sparebank Sogn og Fjordane Megling

Mer om Sparebank Sogn og Fjordane Megling

Aktiv Eiendomsmegling

Aktiv Eiendomsmegling

Mer om Aktiv Eiendomsmegling

Attentus Eiendomsmegling

Attentus Eiendomsmegling

Mer om Attentus Eiendomsmegling

BOA eiendom

BOA eiendom

Mer om BOA eiendom

Eiendomsmegler Boligagenten

Boligagenten

Mer om Boligagenten

Dialog Eiendomsmegling

Dialog Eiendomsmegling

Mer om Dialog Eiendomsmegling

Eiendomsmegler

Eiendomsmegler

Mer om Eiendomsmegler

Estate Eiendomsmegling

Estate Eiendomsmegling

Mer om Estate Eiendomsmegling

Exbo Eiendomsmegler

Exbo Eiendomsmegler

Mer om Exbo Eiendomsmegler

Fana Sparebank Eiendom

Fana Sparebank Eiendom

Mer om Fana Sparebank Eiendom

Hjem Eiendomsmegling

Hjem Eiendomsmegling

Mer om Hjem Eiendomsmegling

Meglergaarden Eiendomsmegling

Meglergaarden Eiendomsmegling

Mer om Meglergaarden Eiendomsmegling

Meglerhuset

Meglerhuset

Mer om Meglerhuset

Meglerhuset Nylander

Meglerhuset Nylander

Mer om Meglerhuset Nylander

Meglerhuset Rele

Meglerhuset Rele

Mer om Meglerhuset Rele

Meglerhuset Sædberg

Meglerhuset Sædberg

Mer om Meglerhuset Sædberg

Møre Eiendomsmegler

Møre Eiendomsmegler

Mer om Møre Eiendomsmegler

Noroppgjør

Noroppgjør

Mer om Noroppgjør

Pangea Eiendomsmegler

Pangea Eiendomsmegler

Mer om Pangea Eiendomsmegler

Rede Eiendomsmegling

Rede Eiendomsmegling

Mer om Rede Eiendomsmegling

Remax

Remax

Mer om Remax

Roisland & Co Eiendomsmegling

Roisland & Co Eiendomsmegling

Mer om Roisland & Co Eiendomsmegling

Stray & Co Eiendomsmegling

Stray & Co Eiendomsmegling

Mer om Stray & Co Eiendomsmegling

Webmegling

Webmegling

Mer om Webmegling

Z Eiendom

Z Eiendom

Mer om Z Eiendom

Hold deg oppdatert med de beste tilbudene året rundt

Send meg en e-post med pengebesparende tilbud og eksperttips

Les mer om Personvern