Centum Finans

Vurdering av Centum Finans forbrukslån

Centum Finans er en låneagent som formidler din søknad til flere banker de samarbeider med. Centum har holdt på siden 1999 og opparbeidet seg over en million kunder de har hjulpet med lån. Centum Finans blir sett på som de i bransjen med mest erfaring, med tanke på mengden kunder de har hjulpet og lengden de har vært innvolvert. Centum Finans samarbeider med over 20 banker for og sikre sine kunder de billigste og mest gunstige forbrukslånene.

Centum er eid av Bauer Media Group, Centum er også en del av Zmarta Group som du sikkert har sett tidligere dersom har Googlet eller søkt på forbrukslån tidligere.

Hva kan Centum Finans hjelpe deg med?

Centum Finans kan tilby deg et større spekter av låneprodukter som forbrukslån, refinansiering, smålån og billån. Hos Centum Finans kan du låne helt fra 5 000 kr til 500 000 kr. På deres sider nevner de en nominell rente som starter på 5,99% og en effektiv. rente som starter på 6,32%.

Hva er søkekriteriene til Uno Finans?

Hos Centum Finans må du være 20 år gammel før du kan søke på forbrukslån, det kreves også at du har en inntekt på 120 000 kr i brutto på årsbasis.

Det er selvsagt viktig også og huske på at betalingsanmerkninger og aktive inkasso saker kan gjøre det vanskelig for deg og sikre et forbrukslån.
Hvis du skal søke på et bedriftslån via Centum Finans må selskapet vært registrert i Brønnøysund registrert i over 3 år.

Uno Finans

Vurdering av Uno Finans forbrukslån

Uno Finans er en gratis og uforplikende tjeneste som samarbeider sammen med større mengder banker som sikrer deg et godt utvalg av forbrukslån tilbud når du først søker. Praktisk sett betyr dette at du leverer en søknad via Uno Finans, deretter leverer de deres søknad til alle bankene de samarbeider med og du får presentert ulike tilbud.

Dette sparer deg for mye tid når du skal søke et bra forbrukslån. Som sagt er dette uforplikende, så du kan f.eks få tilbud fra 5 forskjellige banker, og takke nei til alle om dette ikke er interessant for deg. Om du takker ja, får du hjelp fra Uno Finans til hvordan du fullfører lånet og signerer kontrakten.

Hva kan Uno Finans hjelpe deg med?

Uno Finans tilbyr forskjellige lån. Uno Finans tilbyr deg forbrukslån i form av et usikkert lån, de tilbyr boliglån, refinansiering av boliglån, kreditter og mellomfinansiering. Uno Finans tilbyr også personer som ikke har fast jobb å søke om boliglån, dette er flott!

Hvor mye renten din havner på, varierer veldig fra hvilken bank som leverer tilbudet. Uno Finans har en viktig rolle her, de finner de bankene som tilbyr de laveste rentesatsene og er tilgjengelig slik at du får presentert de beste avtalene i Norge.

Hva er søkekriteriene til Uno Finans?

Om du ønsker og søke på lån via Uno Finans må du være myndig og over 25 år. De krever et gyldig e-postadresse og norsk registrert bostedadresse. Uno Finans ønsker også at du har norsk personnummer samt et telefonnummer.

Selvsagt er det også viktig at du ikke har aktive inkasso saker, eller betalingsanmerkninger som ikke har blitt ryddet opp i.

Lendo

Lendo – En søknad for 17 lånetilbud!

Lendo er en finansagent for 17 banker i Norge. Lendo formidler lån på vegne av bankene de samarbeider med. Lendo samarbeider med ulike banker som Gjensidige Bank, yA Bank, Santander Consumer Bank, Resurs Bank, Ikano Bank, Svea Finans, Instabank og flere. Lendo er også eid av Schibsted som står for flere større tjenester f.eks Finn.no.

Hva kan Lendo tilby deg?

Lendo formidler forbrukslån, kredittkort og smålån. Lendo fokuserer også på refinanisering av annen dyr gjeld du kanskje har. Lendo kjører tett samarbeid med sine 17 banker, og sikrer Norges laveste rente slik at du som forbruker kan oppnå et billigere lån.

Hva skjer hvis du søker med Lendo?

Når du søker forbrukslån fra Lendo, sender de din søknad ut til alle 17 banker de samarbeider med slik at du sparer ekstremt mye tid. Bankene på deretter konkurrere om og få deg som kunde hos dem. Renten hos Lendo varierer fra kunde til kunde, men Lendo mener selv at de strekker seg alltid for og sikre deg den laveste renten overhodet mulig.

Hva er søkekriteriene hos Lendo?

Alle banker stiller krav til søkere. Lendo overholder selvsagt alle disse kravene på vegne av sine samarbeidspartnere. Hos Lendo må du minst være 20 år før du kan søke på et forbrukslån, de nevner også en øvre aldersgrense på år 70 som maks grense. Lendo krever også minimuminntekt på 120 000 kr, rundt 10 000 kr i måneden. Norsk folkeregistrert adresse, og ingen betalingsanmerkninger eller inkassokrav er også viktige punkt og huske på.

Modus Finans

Vurdering av Modus Finans Forbrukslån

Modus Finans spesialiserer seg på å låne ut mindre beløp til kunder som trenger litt ekstra i hverdagen. Modus Finans kan du finne i flere skandinaviske land og samarbeider med Thorn Norge Finans AS, kort forklart betyr det at lånet blir utstedt av Thorn. Modus Finans tilbyr løpetid mellom 12 til 78 måneder (6.5 år)

Hva kan Modus Finans tilby deg?

Modus Finans hjelper deg med opptil 50 000 kr om du trenger et forbrukslån. Det er ikke noe krav til inntekt, men minste alder på søknad ligger på 25 år. Modus Finans sin høyeste effektive rente er på 46,44%, hvor de fleste rentene ligger i mellom 9,48% og 21,60% nominell rente.

Hva krever Modus Finans av deg?

Har du registrerte betalingsanmerkninger bør du betale disse før du søker å lån gjennom Modus Finans. Det er ofte fort gjort å gjøre opp betalingsanmerkninger.

Nordic Lån

Vurdering av NordicLån Forbrukslån

NordicLån sin spesialitet ligger på forbrukslån til forbrukere som ønsker små beløp. NordicLån opererer i flere skandinaviske land og samarbeider med Thorn Norge Finans AS. Så kundeforholdet blir egentlig mellom deg og Thorn. NordicLån tilbyr løpetid på 12 til 80 måneder, hos NordicLån er eff. rente minimum plassert på 8,73%.

Hva kan NordicLån tilby deg?

NordicLån tilbyr opptil 50 000kr til personer som trenger et forbrukslån, raskt og enkelt. Kriteriene for og søke forbrukslån hos NordicLån er at du minst er 25 år, ingen inkasso saker eller betalingsanmerkninger. Det positive med NordicLån er at de kan tilby gode råd om økonomi dersom du blir kunde hos de, samt raske utbetalinger og brukervennlig plattform.

Spargo Finans

Vurdering av Spargo Finans

Spargo Finans er også et selskap som er under Thorn Norge AS. Som du sikkert har fått med deg til nå, har Thorn Norge AS flere konsepter innenfor finans i Norge. Spargo Finans tilbyr forbrukslån fra 10 000 kr til 150 000 kr med en løpetid på 12 til 60 måneder (5 år). Spargo sier at du som kunde kan bruke pengene på akkurat det du ønsker, og på deres sider informerer de om en fast rente som starter på 9,48%.

Hva kan Spargo Finans tilby deg?

Spargo Finans legger på noen ekstra gebyrer dersom du søker forbrukslån fra dem. De har et termingebyr på 45 kr i måneden ved en saldo over 1 000 kr.

Siden deres er veldig brukervennlig, du klikker deg inn og trykker på den grønne knappen «Søk om lån nå». Her blir du tatt med videre til en ny side der du fyller ut informasjon om deg selv og hva du ønsker.

Kalkulatoren til Spargo Finans bruker et spenn på renten, dette sikrer deg at månedsbeløpet er beregnet på en årlig fast nominell rente fra 9,48% til 21,60%.

Kriterier for og søke hos Spargo Finans

Hos Spargo Finans må du minst ha fylt 25 år før du kan søke om forbrukslån, du må heller ikke ha noen inkasso saker som er aktive eller registrerte betalingsanmerkninger.

Thorn

Vurdering av Thorn Forbrukslån

Thorn har også fokus på finansiering av dine kjøp, enten store eller små. Thorn tilbyr selvsagt også forbrukslån. Eneste negative her er at høyeste lånesum Thorn tilbyr er 100 000 kr, derfor faller de litt på listen blant de mest aktuelle kandidatene når du skal søke forbrukslån. Thorn finner du i Oslo, der de har drøye 40 ansatte.

Hva kan Thorn tilby deg som kunde?

Thorn Norge AS eier også Thorn Privat Finans, dette er selskap som finansierer enten kjøp eller deler ut forbrukslån. Thorn har tre forskjellige lånetyper. PrivatLån Pluss (Forbrukslån) gir deg mulighet for forbrukslån til 100 000 kr til en hyggelig rente som starter på 9,48%.

Thorn tilbyr også PauseLån, denne tillater deg å ta pauser i løpet av nedbetalingstiden. Her får du også 2 avdragsfrie måneder hvert år.

Til slutt tilbyr de også ProduktFinans, dette er rett og slett finansiering for kjøp av varer som du tar på avbetaling hos Thorn.

Hva krever Thorn før du kan søke på forbrukslån?

Hvis du skal søke på forbrukslån fra Thorn, må du ta stilling til hvilket lån du ønsker deg først. Hvis du tar et vanlig forbrukslån ligger lånebeløp mellom 10 000 kr til 100 000 kr, med en nedbetalingstid fra 12 til 72 måneder. Minner om Thorn informerer om at deres rente starter på 9,48%, mens deres høyeste rente kan ligge oppi 52,85% som er særdeles høyt.

Termingebyr på 45 kr forekommer dersom saldo er over 1 000 kr.
Du må også ha fylt 25 år, ingen aktive inkasso saker, eller betalingsanmerkninger og ha Norsk folkeregistrert adresse.

Sambla

Vurdering av Sambla Forbrukslån

Sambla ser på seg selv som den mer innovative låneformidler. Oppstart i 2014, hjulpet over 140 000 kunder og med over 140 ansatte i Oslo, Lund og Stockholm.

Sambla samarbeider sammen med 11 banker som gir søkere igjennom Sambla tilgang på lånetilbud. Sambla tilbyr forbrukslån uten sikkerhet fra 5 000 til 500 000 kroner.

Hva kan Sambla tilby deg?

Sambla tilbyr deg lån fra 5 000 kr til 500 000 kr. Alle forbrukslån fra Sambla er usikrede lån, så ingen pant i bolig eller eiendeler blir tatt. Her bruker du pengene du søker om akkurat slik du ønsker.

Sambla tilbyr enkle hjemmesider der du kan søke om lånet på kort tid, du velger nedbetalingstid og lånesum, deretter fyller du ut litt praksis informasjon om deg selv så får du lånetilbud sendt iløpet av en kort tid fra de ulike bankene Sambla samarbeider med.

Hva er søkekriteriene til Sambla?

Først og fremst må du minst være 23 år før du kan søke om lån fra Sambla, du må også ha en årsinntekt på minst 120 000 kr ( 10 000 kr i mnd ). Viktig at du også ikke har aktive inkasso saker, eller betalingsanmerkninger og har bodd sammenhengende i Norge i over 1 år.

Axo Finans

Vurdering av AXO Finans Forbrukslån

Axo Finans er en formidler av forbrukslån på vegne av sine samarbeiderpartnere (banker). Axo er ikke en bank, men deres oppgave er og sikre deg det beste forbrukslånet utifra din personlige økonomi. Med AXO sparer du mye tid, fordi når du søker på forbrukslån via AXO sender de ut søknaden til alle banker de samarbeider med, dette er gunstig fordi da må bankene konkurrere for og sikre deg som kunde.

Axo formidler lån fra 10 000 kr til 500 000 kr, de tilbyr nedbetalingstid på inntil 15 år. Rentenivået vil variere avhengig av hvilken bank du takker ja til. Men gj. snitt på renten er på 6,81%.

Søkekriterier hos AXO Finans

Axo Finans stiller minmumskrav for personer som ønsker seg et forbrukslån. Axo krever at du er norsk statsborger, og minst har en inntekt på 200 000 kroner i året. Hvis du ikke har norsk statsborgerskap må du ha bodd sammenhengende i Norge i over 3 år. Kravene vil forbli de samme uansett størrelse på lånet du søker. Du må ha fylt minst 25 år før du kan søke om forbrukslån via AXO Finans.

Komplett Bank

Komplett bank tilbyr forbrukslån med inntil 400 000 kr i lånesum. Her kan du bestemme helt selv kredittrammen du ønsker og bruke. Du kan også bruke pengene akkurat som du selv ønsker når du søker forbrukslån fra Komplett Bank.

Hva er kriteriene for å få godkjent lånesøknad

Alle lånesøknader hos Komplett Bank behandler individuelt. Så lenge du oppfyller alle kravene får du presentert en lånesum. Hvis du er litt usikker på hvilken rente du kommer til og få anbefaler vi og klikke videre til hjemmesiden deres, trykke inn ønsket lån så får du oversikt på kort tid.

Hos Komplett Bank må du minst være 20 år før du kan søke om forbrukslån, og må heller ikke aktive inkasso saker eller betalingsanmerkninger.