Uno Finans Forbrukslån

Uno Finans informasjon

3.0/5
3.0/5

Lånebeløp

Opptil 600,000 kr

Krav

Du må være norsk statsborger

Løpetid

1 til 15 år

Aldersgrense

20 år

Eff. rente

5,00%

Andre krav

Ingen aktive betalingsanmerkninger

Min. inntekt

120,000 kr
Eksempel: Nominell rente 11.39%, effektiv rente 12.71%, 150 000kr, o/5 år, kostnad 49 237. Totalt 199 237

Hvor søker folket forbrukslån?

Laveste rente og best kundeservice

Samarbeider med flest banker

Lendo

Uno Finans tilbyr forbrukslån

Uno Finans er en lånemegler som kobler deg med ulike banker, ikke en bank i seg selv. Som lånemegler er deres rolle å formidle lånesøknaden din til deres samarbeidsbanker.

Hos Uno Finans kan du benytte deg av deres gratis og uforpliktende tjeneste. Det tar kun omtrent 2 minutter å fylle ut søknaden deres. La oss undersøke om forbrukslån fra Uno Finans er det riktige valget for deg.

Fordeler og ulemper hos Uno Finans

Visste du at Uno Finans er den best rangerte lånemegleren i Norge ifølge Trustpilot? Kundene deres har gitt dem toppscore, og det er tydelig at Uno Finans skiller seg ut når det gjelder kundeservice sammenlignet med andre banker og lånemeglere.

En av deres fremragende egenskaper er den raske svartiden på telefonen, samt de vennlige rådgiverne som veileder deg gjennom hele prosessen.

Uno Finans har flere fordeler, inkludert en lav aldersgrense, et stort nettverk av samarbeidsbanker og en av de laveste rentene på forbrukslån i Norge.

Det kan være en potensiell ulempe å få avslag, men dette skyldes at bankene Uno Finans samarbeider med har strenge krav. Med andre ord er det ingen nevneverdige ulemper ved å søke om forbrukslån hos Uno Finans.

Hva vil et forbrukslån koste hos Uno Finans?

Du har muligheten til å låne mellom 10 000 og 600 000 kroner gjennom Uno Finans’ forbrukslån. Hvis du kan stille sikkerhet, kan du få en effektiv rente så lav som 5,01%.

La oss se på et eksempel: Hvis du låner 600 000 kroner hos Uno Finans og velger en nedbetalingstid på 15 år, vil den totale kostnaden bli 572 590 kroner. Det betyr at du vil ha en samlet gjeld på 1 172 590 kroner.

Vilkår for forbrukslån hos Uno Finans

For å kunne søke om et forbrukslån gjennom Uno Finans, er det visse kriterier du må oppfylle. Disse inkluderer:

  1. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.
  2. Du kan ikke ha inkassogjeld.
  3. Du må være over 20 år.

Ved å oppfylle disse kriteriene, vil du kunne søke om et forbrukslån gjennom Uno Finans.

Hvor raskt betaler Uno Finans ut forbrukslånet?

Hos Uno Finans kan du forvente rask svartid når du søker om forbrukslån. Dersom du sender inn søknaden på en mandag, kan du regne med å få svar samme dag eller dagen etter. Utbetalingen av lånet kan imidlertid ta litt lenger tid. Normalt sett tar hele prosessen med behandling av søknaden 1 til 3 virkedager.

Hvis du har det travelt og trenger en rask behandlingstid, anbefales det å sende inn søknaden i begynnelsen av uken. Dette vil bidra til å sikre en raskere utbetaling av lånet.

Fordeler:

Vilkår og betingelser:

Andre nyttige guider

Hold deg oppdatert med de beste tilbudene året rundt

Send meg en e-post med pengebesparende tilbud og eksperttips

Les mer om Personvern