Lendo kredittkort

Test av Lendo kredittkort

Lendo kredittkort
Kredittbeløp kr. 25 000/12mnd. nom. rente 23,14 %, eff. rente 25,76%, kost. 3 243 totalt kr. 28 243.

Lendo kredittkort

Et svært godt kredittkort for folk flest

Kredittgrense på 150 000 kr

Testresultat: Lendo er ikke et kredittkort, men de er en formidler av kredittkort på vegne av fire andre banker. Lendo søker hos banker som Morrow Bank, Instabank, Re:member, TF Bank og Bank Norwegian. Når du søker hos Lendo får du tilbud fra fire banker, du kan velge og takke nei til alle sammen hvis ingenting faller i smak. Gjennomsnitts renten ligger på 25.7%, men avgjørende rente vil bli bestemt utfra hvilken bank du takker ja til.

Hovedfordeler: En av de gode fordelene med Lendo er at du slipper og søke hos flere banker samtidig. En annen ting er at deres samarbeidsbanker er veldig populære blant de som har kredittkort, men en ulempe er at folk generelt vet hvilket kredittkort de vil ha før de søker. Derfor er det mange som dropper og søke via en megler som Lendo når det kommer til kredittkort.

Effektiv.rente

21,18%

Aldersgrense

20 år

Betalingsutsettelse

45 dager

Krav til inntekt (årlig)

120 000 kr

En søknad – 5 kredittkort søknad i en smekk!

Skal du søke kredittkort? Syns du det er vanskelig å bestemme seg for hvilket kredittkort du skal søke? Da er Lendo Kredittkort et smart valg. Hos Lendo sender du kun en søknad og får svar fra flere kortutstedere.

Lendo sender søknaden din til bankene de samarbeider med. Det er helt uforpliktende å søke og du kan sammenligne renter, rabatter og forsikringer før du bestemmer deg for hvilket kredittkort du vil ha.

Lendo kredittkort

Annonselenke.

Hold deg oppdatert med de beste tilbudene året rundt

Send meg en e-post med pengebesparende tilbud og eksperttips

Les mer om Personvern