Test av Zensum

Zensum kredittkort
Generelt beregningseksempel. Ikke spesifikt for dette kredittkortet. Eff. Rente 26,07% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 265 totalt kr. 28 265. Ulike kredittkort har ulike vilkår og renter.

Zensum

Et svært godt kredittkort for folk flest

Kredittgrense på 150 000 kr

Testresultat: Når vi prøvde ut tjenesten til Zensum fikk vi svar innen få timer fra de første bankene. Slike kredittkort meglere passer utmerket for deg som er litt usikker på hvilket kredittkort du trenger, men på en måte vet hvilken fordeler som er viktig for deg. Med Zensum får du opptil 5 tilbud fra de største bankene som TF Bank, Bank Norwegian, Remember, Morrow Bank og Instabank.

Hovedfordeler: Den største fordelen når du bruker en tjeneste som Zensum er at du sparer deg for tid. Ikke minst er søknaden også uforpliktende, så du kan velge og søke, men takke nei til alle tilbudene om ingen passer deg i etterkant. Så lenge du er over 20 år, og ikke har betalingsanmerkninger kan du søke hos Zensum kredittkort.

Effektiv.rente

21,18%

Aldersgrense

20 år

Betalingsutsettelse

45 dager

Krav til inntekt (årlig)

120 000 kr

Zensum lar deg søke hos fem forskjellige banker med kun en søknad. Når du søker via Zensum søker du hos banker som TF Bank, Remember, Instabank, Morrow Bank og Bank Norwegian.

Zensum kredittkort

Annonselenke.

Hold deg oppdatert med de beste tilbudene året rundt

Send meg en e-post med pengebesparende tilbud og eksperttips

Les mer om Personvern