Kredittkort på dagen

Kredittkort på dagen

Kredittkort på dagen går ikke i Norge. Grunnen til dette er fordi søknaden for kredittkort og prosessen med og sende ut kredittkort tar rundt 7 dager. Du kan derimot få kredittkort med svar på dagen – Les mer for og se hvem som gir deg kredittkort med svar på dagen.

Kredittkort på dagen
Morten Haugdahl Lie
Publisert august 12, 2022

Skrevet av Morten Haugdahl Lie

Del på:

Kortversjonen

  • Du vil få svar på kredittkort søknaden din samme dag som du søker
  • Hvis du får et kredittkort vil det ta 2 ti 5 virkedager før det ankommer postkassen
  • Lendo og TF bank har raskest svartid på kredittkort søknader

Kan man få kredittkort på dagen?

I Norge kan man ikke få kredittkort på dagen. Grunnen til dette er mange. Først og fremst er det fordi at du må kredittsjekkes, det er en prosess som kan ta opptil 24 timer. Deretter må banken godkjenne søknaden din og sende deg ut kredittkort, denne prosessen kan ta mellom 3 til 7 virkedager. 

Så dersom du får godkjent kredittkort søknaden, vil du måtte vente rundt en ukes tid.

Hvor lang tid tar det før jeg får kredittkort?

I Norge må du regne med og vente rundt en uke før du får kredittkort. Hvis søknaden din blir avslått får du svar tidligere, vanligvis innen 1 til 2 dager.

Det samme gjelder egentlig om du søker lån på dagen, det går heller ikke. Produkter som kredittkort og lån kan ikke utbetales på dagen i Norge.

Dette er årsakene til at du ikke kan få kredittkort på dagen:

  • Du må kredittsjekkes
  • Banken må vurdere deg som kunde
  • Kredittkortet må produseres og sendes til din adresse

Kredittkort med svar på dagen

Kredittkort med svar på dagen er ikke det samme som “kredittkort på dagen”.

Når du skal søke på kredittkort som gir deg svar på dagen betyr det i praksis at du får svar fra bank eller utsteder på samme dag som du søker på kredittkortet. Det betyr at banken gir deg tommel opp eller tommel ned på søknaden.

Selvom du får tommel opp på kredittkort søknaden må du fortsatt vente. Veldig mange tror at du kan gå til banken og hente kredittkortet og bruke penger med engang, men slik er det desverre ikke.

Hvilket kredittkort kan jeg få med svar på dagen?

Vi har laget en liten oversikt over kredittkort som gir deg svar på dagen. Det betyr ikke at du får kredittkortet på dagen, men du får svar samme dag.

Søker du på disse kredittkortene får du svar på samme dag:

Kredittkort på dagen uten kredittsjekk

Kredittkort på dagen uten kredittsjekk går i allefall ikke. Som vi har snakket om tidligere i denne artikkelen kan man ikke få kredittkort på dagen grunnet kredittsjekk og selve prosessen som foregår når du søker på et kredittkort.

Hvis du ønsker et kredittkort samme dag uten kredittsjekk går desverre ikke dette heller. Når du skal ha et låneprodukt i Norge som kredittkort eller forbrukslån får du ikke dette uten kredittsjekk.

Bank eller megler må alltid kredittsjekke deg før de er villig til å låne deg penger. Vi har snakket om nettopp dette tema i en annen artikkel som heter ‘lån uten kredittsjekk’.

Kredittkort på dagen uten kredittsjekk går ikke. Du vil alltid bli kredittsjekket og dersom du har betalingsanmerkninger eller inkasso sak som er aktiv vil du desverre få avslag på søknaden din.

Hvor lang tid tar det før jeg får kredittkort?

Hvis du søker på et kredittkort i Norge vil det ta deg sirka 3 til 7 virkedager før du mottar kredittkortet. Hvis du bor i Oslo eller Bergen, der banken har kontor kan du oppleve at du mottar kredittkortet mye raskere en dersom du ikke bor så sentralt.

Hvor lang tid tar det før jeg får svar på kredittkort søknad?

Du kan få svar på kredittkort søknad på få minutter eller noen timer, i noen tilfeller kan det ta flere dager før du får svar på kredittkort søknaden din.

Kredittkort med raskt svar

Som nevnt tidligere i denne artikkelen kan du faktiskt få svar på kredittkort søknaden din på få minutter. Det er noen utvalgte kredittkort leverandører som gir deg svar veldig raskt:

Hvorfor trenger man et kredittkort på dagen?

Mange kan være i behov for raske penger eller tilgang til penger ganske raskt. Derfor er det fort gjort og tenke seg at kredittkort på dagen er riktig vei og gå.

Med kredittkort kan du tjene opp rabatter på reise og netthandel med cashback. Spesielt nå som drivstoffprisene er skyhøye er det flere kredittkort med drivstoffrabatt som har blitt veldig populære.

Ikke minst har vi kredittkort som gir deg 1% rabatt på dagligvarer som sparer familier flere tusen kroner i året når de bruker utvalgte kredittkort.

Med dagens økonomi som er så usikker er dette flere av grunnene til at personer er interessert i kredittkort og lån som gir deg svar på dagen.

Hvis jeg ønsker et kredittkort med svar på dagen - hvilket kredittkort er best i test da?

Uten tvil så vil vi anbefale Komplett Bank Mastercard – Dette kortet har ingen gebyrer ellers årsavgift og nærmest gratis og bruke. 

Med 2% cashback i flere nettbutikker, reiseforsikring og drivstoff avtale inkludert er dette det mest populære kredittkortet i Norge per dags dato (Oppdatert for 2022).

Morten har 6 års erfaring innen journalistikk med spisskompetanse på finansprodukter og kredittkort.

En søknad – 4 tilbud

Lendo kredittkort

Hold deg oppdatert med de beste tilbudene året rundt

Send meg en e-post med pengebesparende tilbud og eksperttips

Les mer om Personvern