Informasjon om mobilabonnement fra NextGenTel

5G dekning:

Nei

Purregebyr:

Ukjent

BankID:

Nei

Dekning:

Tilbyr ikke mobilabbo.

Hastighet:

Ukjent

Fakturabetaling:

Ukjent

Fakturagebyr:

Ukjent

Papirfaktura:

Ukjent

EHF:

Ukjent

Kundeservice:

987 07 979

Nettside:

Best i pris:

Billigste operatør på flere kanter

NextGentTel

Slutt for NextGenTel

I januar 2018 solgte NextGenTel alle mobilkundene sine til Telia. NextGenTel tilbyr ikke mobilabonnement lenger.

NextGentTel

4,9
4.9/5

Informasjon om mobilabonnement fra NextGentTel

5G dekning:

Nei

BankID:

Nei

Fakturabetaling:

Ukjent

Fakturagebyr:

Ukjent

Purregebyr:

Ukjent

Papirfaktura:

Ukjent

Epostfaktura/Avtalegiro:

Ukjent

Tvillingkort:

Ukjent

Dekning:

Leverer ikke mobiltjenester lenger

Hastighet:

25 Mbt/s til 1 000 Mbt/s

Kundeservice:

kundeservice@nextgentel.no

Nettside:

NextGentTel - Praktisk informasjon

Selskapet ble etablert i 2000 som en av de store konkurrentene til Telenor på bredbånd. Frem til 2012 var de heleid av det svenske teleselskapet Telia, men nå er det Telio som er eier av NextGentTel og samarbeider om å levere IP-telefon til NextGentTel sine bredbåndskunder. 


Med et stort fokus på høy fart og god dekning, har NextGentTel  blitt en viktig aktør på bredbånd og TV i Norge. og appellerer spesielt til dem som er interessert i å streame filmer og holder på med gaming på fritiden.

Hvilke NextGentTel abonnement finnes det?

NextGentTel tilbyr høye fiberhastigheter til gode priser. Perfekt for dem som vil streame filmer eller om du har gamere i huset. Men du må selv sjekke tilgjengeligheten i ditt område, da NextGentTel kan ikke tilbyr like høye hastigheter i hele landet. Abonnementene koster fra 499,- til 699,- per måned og varierer fra 50Mbps til 300 Mbps, og de har et godt og stabilt nettverk for husstander som bruker nettet mye. 

 

  • TV hvor som helst – Du kan streame dine favoritt TV- kanaler både her hjemme og mens du er på reise i andre land. 

 

  • Trådløst bredbånd – Det spiller ingen rolle hvor i landet du oppholder deg, få tilgang til ditt nettverk hvor som helst. 

 

  • IP- telefon – NextGentTel samarbeider med Telio for å levere en rimeligere fasttelefon løsning med fiber.

NextGentTel Min Side, Kontakt og Åpningstider

Det er tydelig at NextGentTel ikke er så veldig glad i telefoner, da du må lete ganske lenge for å finne noe kontaktinformasjon. De har derimot et obskurt chat vindu nederst til høyre på nettsiden som verken forteller når kundesenteret er åpent eller om du kan få snakket med en ekte kundebehandler. Men du kan nå NextGentTel  på telefon 98707979 og har åpningstider mellom kl.08.00- 18.00. 

 

Hos NextGentTel dreier det seg vel mest om hjelp til selvhjelp, med flere sider som forklarer hvordan du kan endre abonnement og feilsøke problemer selv.

Hvilken dekning har NextGentTel?

Når det gjelder mobilt bredbånd har NextGentTel avtale med Telia, og har det beste 5G nettverket i Norge foreløpig. Du kan surfe ganske raskt og streame filmer og game med høyt tempo, så dekningen er veldig god i de mest befolkede byene i Norge. 

 

Når det gjelder fiber leverer de tjeneste sine via Telenor, som har kraftige fiberkabler som leverer veldig høy hastighet. Men sjekk om de har dekning i ditt område før du bestiller bredbånd, og hva slags hastigheter du kan få i ditt område. 

Fordeler og ulemper med NextGentTel

Fordeler:

  • Raskt bredbånd og mobilt bredbånd
  • Mye fart for pengene
  • Trådløs TV overalt

Ulemper: 

  • Høye priser
  • Er ikke landsdekkende

Det koster litt å være kunde hos NextGentTel, men de tilbyr veldig store bredbåndspakker som er kraftigere nok til å håndtere dagens bruk. Stort sett alt vi ser på og driver med på fritiden er på internett, og da trenger du nok kraft til å håndtere denne belastningen. Når det kommer til kvalitet, er NextGentTel stor på akkurat dette med å leverer høy hastighet og et stabilt nettverk.

Hold deg oppdatert med de beste tilbudene året rundt

Send meg en e-post med pengebesparende tilbud og eksperttips

Les mer om Personvern