Telenor mobilabonnement

Telenor er Norges største mobiloperatør med litt over 2 millioner kunder på mobilabonnement og bredbånd. Telenor har omtrent 1600 flere dekningsmaster en Telia, noe som utgjør bedre dekningskvalitet i flere deler av landet når du er ute på farten.

Telenor mobil

0.0/5
0.0/5

Informasjon om mobilabonnement fra Telenor:

5G dekning:

Ja

Papirfaktura:

79,- kroner

Dekning:

Telenor dekning

Hastighet:

25 til 1000 Mbps

Kundeservice:

09000

Dekningskart:

Nettbutikk:

Nettside:

Fordeler med Telenor mobilabonnement

Telenor tilbyr Nettslett i alle deres mobilabonnement. Nettslett beskytter din identitet på internett, og fjerner uønsket innhold. 

Telenor tilbyr gratis lagring i skyen til alle mobilkunder. Når du først blir kunde får du tilgang til MinSky med 100 GB lagringsplass, hvis du sier opp mobilabonnementet må du betale 19 kr/mnd for tilgang til lagringstjenesten.

På private mobilabonnement har Telenor ikke bindingstid. Kjøper du mobiltelefon med SWAP avtalen blir du bundet opp i 2 år, du kan selvsagt bytte inn til en en ny telefon etter 12 måneder.

Alle mobilabonnement fra Telenor inkluderer fri bruk i EU/EØS. Du kan også legge til Ring EU/EØS til 79 kroner pr måned som lar deg ringe alle land i EU fra Norge kostnadsfritt.

SWAP-avtalen er Telenor sin innovasjon av nedbetaling av telefoner. Signerer du en SWAP avtale får du en avtale på 24 måneder, og du kan bytte til en ny telefon etter 12 måneder kostnadsfritt. Viktig og huske på at hvis du bytter til en ny telefon etter 12 måneder vil avtalen starte på nytt (Altså 2 nye år med SWAP)

Enten om du er under 30 år eller 13 år vil du få bedre priser hos Telenor. Se oversikten på Fornye.no og velg mobilabonnement for barn og unge for å se de rabatterte prisene.

Alle mobilabonnement fra Telenor

Listen under er oppdatert for april 2024
ProduktMobildataPrisEksempelLink
100 GB549 kr/mndFri tale, SMS & MMS
12 GB449 kr/mndFri tale, SMS & MMS
8 GB399 kr/mndFri tale, SMS & MMS
6 GB349 kr/mndFri tale, SMS & MMS
12 GB449 kr/mndFri tale, SMS & MMS
4 GB299 kr/mndFri tale, SMS & MMS
8 GB399 kr/mndFri tale, SMS & MMS
4 GB299 kr/mndFri tale, SMS & MMS
2 GB249 kr/mndFri tale, SMS & MMS
1 GB199 kr/mndFri tale, SMS & MMS

Godt likte operatører denne måneden

Happybytes
4.7 / 5
4.7/5
Chilimobil
4.3 / 5
4.3/5
Talkmore
4.1 / 5
4.1/5
Telia
3.7 / 5
3.7/5

Telenor mobilabonnement

Telenor er Norges største mobiloperatør med godt over 1.5 millioner kunder. Sammenlagt har telenor over 4 millioner kunder på mobil, bredbånd og TV. Telenor har i flere år vært de største tilbyderen av mobil i bransjen, men nå er det mange aktører som er på banen.

Privateide Telia og Ice er store konkurrenter av Telenor som spiser av kundemassen deres.

Telenor priser seg i en høyere prisklasse en de fleste mobiloperatører, dette er fordi de er såpass store og har et merkevare som er ekstremt godt kjent i hele Norge. Folk betaler gjerne litt ekstra for kvalitet og sikkerhet når det kommer til deres mobiltelefon.

Telenor har et enormt utvalg av forskjellige mobilabonnement til mennesker i forskjellige aldersgrupper, og du får også med skreddersydde goodies hvis du er under 30 år.

Konklusjonen er at Telenor er et godt valg dersom du søker ny mobiloperatører. Vi vil påstå og si at dette er en av Norges dyreste mobiloperatører, men med Norges beste dekning og tillegsprodukter kan det kanskje være verdt pengene.

Telenor i nyhetene

Skal du bytte fra en annen mobiloperatør til Telenor?

Under finner du egne guider for deg som skal bytte fra en annen mobiloperatør over til Telenor. Velg hvilken mobiloperatør du er hos i dag så forteller vi deg hvordan du kan enkelt bytte til Telenor!

Dette selskapet samarbeider ikke med Fornye.no

Selskapet har ikke aktivert bestillingsfunksjonalitet på Fornye.no. Derfor kan du ikke klikke deg inn direkte på siden. Men du kan selvsagt søke dem opp på Google.

Hold deg oppdatert med de beste tilbudene året rundt

Send meg en e-post med pengebesparende tilbud og eksperttips

Les mer om Personvern