Slik flytter du mobilabonnement fra Ice.net til Telenor

Telenor
Ice.net

1) Sjekk om du har god nok dekning før du bytter

Telenor har flere basestasjoner en Ice.net så det bør ikke være et problem med dekningen når du bytter fra Ice.net til Telenor, men i noen områder på Vestlandet er det Ice.net som har best dekning. Bor du der burde du sjekke ut dekningskartet til Telenor før du flytter mobilabonnementet ditt.

2) Kontakt Telenor

Om du har ett mobilabonnement eller flere mobilabonnement er prosessen det samme, men det må være den juridiske eieren av avtalen som melder flytting. Når du skal flytte kan du gjøre det på to måter. Du kan enten ringe Telenor direkte og melde at du vil flytte avtalene dine over, eller kan du gjøre dette direkte via nettsiden til Telenor.

3) Bekreft avtalen

Når du melder flytting av avtalen vil du få en bekreftelse på telefonen din, denne må bekreftes med et «OK» eller «JA», det står instrukser på dette i tekstmeldingen. Men vær litt obs! Det er mange svindelmeldinger som er ute og går, og mange luringer later som de er Telenor.

4) Bytte og aktivere nye SIM kort

Når SIM kortet kommer må du huske og aktivere dette før du kan ta det i bruk. Du kan gjøre det på to måter, enten og ringe inn til Telenor kundeservice på 09000, eller laste ned Telenor appen og aktivere SIM kortet direkte i mobilappen. Deretter tar du ut det gamle SIM kortet, putter inn den nye så er overføringen ferdig.

Hold deg oppdatert med de beste tilbudene året rundt

Send meg en e-post med pengebesparende tilbud og eksperttips

Les mer om Personvern