Slik bytter du mobilabonnement fra MyCall til Telenor

Telenor
MyCall

1) Finn lignende løsning hos Telenor først

Før du skal flytte fra MyCall til Telenor må du først velge en ny pakke hos Telenor. Husk også at MyCall spesialiserer seg på telefonsamtaler til utlandet, så hvis dette er viktig for deg må du undersøke mobilabonnement hos Telenor som har ringeminutter til ditt land inkludert. Ofte er det egne pakker som må legges til som koster alt fra 49 til 159 kroner ekstra per måned.

2) Bestill nytt abonnement hos Telenor

Nå må du bestille en overføring til Telenor. Måten du gjør dette på er ved og enten bestille via Telenor.no, eller ringe inn til kundeservice som vil hjelpe deg med hele prosessen. Begge valg er relativt enkle og går smertefritt for seg. Hvis du bestiller overføring på nett må du signerer med BankID, og hvis du gjør dette over telefon får du en tekstmelding som må bekreftes.

3) Bytte og aktivere nye SIM kort

Når SIM kortet kommer må du huske og aktivere dette før du kan ta det i bruk. Du kan gjøre det på to måter, enten og ringe inn til Telenor kundeservice på 09000, eller laste ned Telenor appen og aktivere SIM kortet direkte i mobilappen. Deretter tar du ut det gamle SIM kortet, putte inn den nye så er overføringen ferdig.

Hold deg oppdatert med de beste tilbudene året rundt

Send meg en e-post med pengebesparende tilbud og eksperttips

Les mer om Personvern