Slik flytter du mobilabonnement fra Telia til Telenor

Telenor
Telia

1) Sjekk om du har bindingstid eller nedbetaling på telefon

Før du skal bytte burde du dobbeltsjekke om du har SVITJ (nedbetaling på telefon) eller bindingstid på avtalen din. Hvis du har bedriftsabonnement har du mest sannsynligvis bindingstid, men om du har privat mobilabonnement har du ikke det.

2) Sjekk dekningskart

Når du bytter fra Telia til Telenor bytter du også deknings nettet du bruker. Det kan være lurt og dobbeltsjekke om Telenor har god dekning der du bor og ferdes. Ofte vil Telenor og Telia ha like god dekning i Norge, men i noen tilfeller kan den ene være bedre en den andre.

3) Bestill overføring hos Telenor

Du kan bestille overføring ved og ringe direkte inn til Telenor på 09000 eller bestille over nettsiden deres på Telenor.no. Du vil få en samtykke melding på din telefon som må bekreftes, ofte må du bekrefte overføring til ny mobiloperatør med og svare «JA» på tekstmeldingen.

4) Ventetid og nytt SIM-kort

Overføringen trer i kraft så fort du bytter SIM-kortet ditt. Med dagens teknologi slipper du og bekymre deg over nedetid på telefonen. Så fort du får det nye SIM-kort som kommer etter ca 5 virkedager må du først aktivere det hos Telenor. Dette kan du gjøre ved og ringe inn til Telenor, eller laste ned Telenor appen og gå inn på «Min Side» så «SIM kort».

Her inne kan aktivere det nye SIM-kortet. Når du putter det inn i telefonen din er overføringen komplett og du er nå på Telenor nettet.

Hold deg oppdatert med de beste tilbudene året rundt

Send meg en e-post med pengebesparende tilbud og eksperttips

Les mer om Personvern