Informasjon om mobilabonnement fra Unifon

5G dekning:

Ja

Purregebyr:

79,- kroner

BankID:

Gratis

Dekning:

Telenor dekning

Hastighet:

25 Mbt/s til 500 Mbt/s

Fakturabetaling:

Giro, EHF og faktura

Fakturagebyr:

79,- kroner

Papirfaktura:

99,- kroner

EHF:

49,- kroner

Kundeservice:

support@unifon.no

Nettside:

Fordeler med Unifon:

Ingen bindingstid

Avtaletid 24 måneder

Fri bruk i EU/EØS

99,- kr i måneden

Best i pris:

Billigste operatør på flere kanter

Unifon

4,9
4.9/5

Informasjon om bedriftsabonnement fra Unifon

5G dekning:

Ja

BankID:

Gratis

Purregebyr:

49,- kroner

Fakturabetaling:

Avtalegiro, eFaktura og epost faktura

Fakturagebyr:

79,- kroner

Papirfaktura:

99,- kroner

EHF:

49,- kroner

Tvillingkort:

99,- etbl – 39,- mnd/pris

Dekning:

Telenor dekning

Hastighet:

25 Mbt/s til 1 000 Mbt/s

Kundeservice:

support@unifon.no

Nettside:

Fordeler med Unifon mobilabonnement:

Ingen bindingstid:

Avtaletid 24 måneder

Fri bruk i EU/EØS

99,- kr i måneden

Unifon bedrift - Praktisk informasjon

Med over 250 millioner kroner i omsetning og over 48 000 bedriftskunder, har Unifon blitt en solid aktør på bedriftsmarkedet i Norge. Med fordelaktige mobilabonnement tilpasset driften, og en rekke forskjellige ekstratjenester som bedrifter har bruk for, er det masse å se fremt il som kunde hos et av norges største mobiloperatører for bedrifter.

Hvilke mobilabonnement har Unifon?

Du kan velge mellom en rekke forskjellige løsninger for mobilabonnement, og tjenester som mange bedrifter har bruk for. 

 

Full kostnadskontroll – Har du eller ansatte behov for å bruke telefonen både privat og på jobb uten å måtte skifte ut SIM-kort hele tiden, tilbyr Unifon en enkelt løsning for å få kontroll over private samtaler og bedriftssamtaler. Dette sparer bedrifter for mye tid på å finne ut av hvordan mobilbruken foregår i selskapet. 

 

Teams innenlands og utenlands – har dere ansatte som må reise mye i forbindelse med jobb, men trenger fortsatt å være i kontakt på møter, kan Unifon tilby mobilabonnement som inkluderer Microsoft Teams både innenlands og utenlands, uten at de må være avhengig av å ha et wifi-nettverk i nærheten og kan bruke mobilnettverket. 

 

Håndtering av samtaler – har dere et felles nummer for kontakt til bedriften, kan dere effektivt sette opp deres eget sentralbord med Unifon, slik at kunder kommer i kontakt med de rette personene. Med et nettbasert sentralbord hvor dere kan enkelt styre innkommende samtaler, får dere mer flyt i hverdagen og bedre kundeservice. 

 

De er også veldig gode på pris. som et eksempel får du 150GB data-abonnement til 449,- per måned, og i tillegg 20GB data innenfor EU/EØS.

Unifon Kundeservice, åpningstider og MinSide

Hos Unifon tar de virkelig kundeservice på alvor. Med et døgnåpent kundesenter på telefon 05015 med mindre en 30 sekunders ventetid, kan du forvente førsteklasses service for din bedrift. Alle kunder får også en egen kundekontakt, uavhengig av bedriftens størrelse! 

 

Med kundesenter i de fem største byene, Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand, blir det enkelt for kunder å ta kontakt og få god oppfølging fra Unifon.

Hvilken dekning har Unifon ?

Du får det beste nettverket i Norge med 4G og 5G dekning over hele landet. De bruker Telenor sitt mobilnett som har flest basestasjoner i Norge for å sikre best mulig kvalitet på tjenesten. Som Unifon-kunde er du allerede aktivert for 5G med SIM-kortene de tilbyr på sine mobilabonnement. Det eneste du trenger å sørge for er å ha en mobil som støtter 5G, så har du tilgang til det raskeste nettverket i Norge.

Fordeler og ulemper med Unifon

Fordeler: 

  • Fast kundekontakt for alle bedrifter
  • Døgnåpent kundesenter
  • Mange tilleggstjenester skreddersydd for bedrifter

Ulemper: 

  • Få muligheter til å endre på abonnement på egenhånd

Det er ingen tvil om at Unifon har laget en tjeneste som de fleste bedrifter i Norge trenger. Med rimelige abonnement med masse data samt en rekke fordelaktige tilleggstjenester, er det mye å glede seg over som kunde hos Unifon. 

Men det er ikke så enkelt å gjøre endringer på egne mobilabonnement, og dette fører ofte til en god del tilleggsgebyrer. men med en fast kontaktperson som kan hjelpe dere med å rette opp i abonnement og priser, er stort sett de fleste bedriftskunder fornøyde med Unifon.

Hold deg oppdatert med de beste tilbudene året rundt

Send meg en e-post med pengebesparende tilbud og eksperttips

Les mer om Personvern