Uno Finans

Uno Finans

0.0/5
0.0/5

Lånebeløp

Opptil 600,000 kr

Krav

Norsk personnummer

Løpetid

0-15 år

Aldersgrense

20 år

Eff. rente

10,7%

Andre krav

Ingen pågående inkassosaker

Min. inntekt

120 000 kr
Eksempel: effektiv rente 10.70%, 600 000kr, o/15 år, kostnad 572 590. Totalt 1 172 590

Andre refinansierer hos

Refinansier forbruksgjeld

Refinansier med sikkerhet i bolig

Okida

Praktisk informasjon om refinansiering hos Uno Finans

Uno Finans er en lånemegler som begynte og tilby forbrukslån og refinansiering tilbake i 2018. Uno Finans er en lånemegler som betyr at de henter tilbud fra flere banker når du sender inn søknaden.

Som med tradisjonelle banker vil søknaden din kun gjelde hos den banken du søker hos. Det er nettopp derfor lånemeglere har blitt populære de siste årene.

Dette åpner opp muligheten for konkurranse blant bankene, der de må tilby deg best rente for og vinne deg som kunde.

Best for refinansiering av forbrukslån, kredittkort gjeld og mindre lån.

Når du som kunde skal refinansiere må du først finne ut hvor mye du trenger og refinansiere. Hvis du skal refinansiere et beløp som er over 600 000 kroner er ikke Uno Finans noe for deg.

Uno Finans tilbyr refinansiering av usikret lån på inntil 600 000 kroner. Det betyr at du kan samle forbrukslån, kredittkort gjeld og smålån hos Uno Finans i en helt ny avtale som vil ha lavere rente.

Hvis du trenger og refinansiere beløp som er over 600 000 kroner må du lese artikkelen refinansiering med sikkerhet.

Fordeler og ulemper med Uno Finans

Selv om Uno Finans er en av favorittene i Norge er det også ulemper hos giganten. Ulempene basert på Trustpilot vurderingene er at aktøren sender ut mye reklame eller «spam» eposter til kundene sine, mest sannsynligvis for og friste dem på et nytt løp med lån.

Av ulemper vil ikke spam-mails være det verste man kan møte på, det finnes mange andre lånetakere i Norge som har høyere renter og dyre oppstarts gebyrer, noe Uno Finans ikke har noe av, tommel opp!

Eksempel på lån hos Uno Finans

For eksempel kan du refinansiere et lån på 300 000 kr over 10 år med en rente på 10,10%, og månedlig betaling vil være 3 161,40 kr. Totalt vil du betale 381 338,18 kr. Med Uno Finans kan du få en rente på 10,70%, og månedlig betaling vil være 3 245,68 kr. Totalt vil du betale 389 481,34 kr.

Slik er prosessen hos Uno Finans hvis du skal refinansiere

Steg 1 – Du sender lånesøknad: Det er gratis og uforpliktende og søke på lånetilbud eller refinansiering hos Uno Finans. De sender søknaden din videre til 21 banker som vil konkurrere om deg som kunde.

Steg 2 – De gjør en kredittsjekk: Så fort søknaden din ankommer blir det gjort en kredittsjekk av deg som kunde.

Steg 3 – De kontakter bankene: Hvis kredittsjekken blir godkjent vil Uno Finans sende søknaden videre til bankene de samarbeider med.

Steg 4 – Du får presentert tilbud: Basert på tilbakemelding fra Uno Finans får de svar fra bankene de samarbeider med på få minutter.

Steg 5 – Du må godkjenne eller avslå tilbud: Uno Finans vil deretter presentere de beste tilbudene de har fått til deg som kunde. Du må nå ta en vurdering om du er fornøyd med tilbudet. Hvis du liker forslaget kan du signere avtalen med Bank ID.

Fordeler:

Krav:

Kontaktinformasjon:

Skippergata 33, 0154 Oslo
40 00 51 60
Mandag – Torsdag 08.30 – 19.30
https://www.unofinans.no
kundeservice@unofinans.no

Andre nyttige guider

Dette selskapet samarbeider ikke med Fornye.no

Selskapet har ikke aktivert bestillingsfunksjonalitet på Fornye.no. Derfor kan du ikke klikke deg inn direkte på siden. Men du kan selvsagt søke dem opp på Google.

Hold deg oppdatert med de beste tilbudene året rundt

Send meg en e-post med pengebesparende tilbud og eksperttips

Les mer om Personvern