Trådløst bredbånd fra Telia Trådløst 25

Telia Trådløst 25
Telia

Telia Trådløst 25 Mbps

0.0/5
0.0/5

Pris

629 kr /mnd

Bindingstid

12 måneder

Byttekostnad

699 kr

Nedlastning

25 Mbts

Opplastning

25 Mbts

Produkt

Trådløst Bredbånd (5G)

Dette trenger du

Med trådløst bredbånd må du ha dette utstyret:

Ruter (Må ha)

Antenne (Følger med)

Telia tilbyr Trygg på nett som er en sikkerhetspakke som holder deg å familien trygg på nett.

Andre trådløse bredbånd fra samme leverandør:

Beste trådløse bredbånd pr juli 2024

Telia
5/5
Telia Trådløst 100
729 kr kr/mnd

Billigste trådløse bredbånd pr juli 2024

0.0/5
Monsternett Mini
166 kr kr/mnd

Hva er trådløst bredbånd?

Trådløst bredbånd er en bredbånds type som er koblet over satellitter (eller mobilnettet). Her kan du få fiber hastigheter som fibernett tilbyr, men uten grave kostnader.

Trådløst bredbånd har blitt veldig populært den siste tiden. En av årsakene er at mange i Norge har ikke innlagt fiberkabler inn til sin eiendom, derfor må de grave.

Graving samt installasjonskostnad for fiber kan bli dyrt. Du må regne med å betale mellom 30 000 til 50 000 kroner dersom du ikke har lagt inn kabler fra før.

Derfor vender mange seg til trådløst bredbånd som gir dem like gode fiber hastigheter, men uten den kompliserte monteringen. 

Vi har fiberkabel lagt inn, hva burde vi velge?

Dersom du har fiber tilgang lagt inn til eiendommen din burde du velge fibernett. Prisforskjellen er ikke så stor mellom fiber og trådløst bredbånd, men det er monteringen som koster skjorta. Du kan lese mer om dette på trådløst bredbånd vs fibernett.

Trådløst bredbånd er heller ikke så ulikt sammenlignet med mobilt bredbånd. Med trådløst bredbånd får du egen ruter og antenne som gir deg bedre kobling, sammenlignet med mobilt bredbånd da du kobler deg på nett med SIM-kort.

Få uforplikende tilbud på bredbånd & fiber

5/5

" Tidsbesvarende og bra! "

Fyll ut skjemaet så blir du kontaktet av en bredbåndsleverandør med et uforplikende tilbud. Tjenesten leveres fra Fornye.no og er helt gratis.

Fyll ut skjemaet så blir du kontaktet av en bredbåndsleverandør med et uforplikende tilbud. La leverandørene jobbe for deg! Du får svar innen 2 til 3 virkedager

5/5

" Tidsbesvarende og bra! "

Vi ønsket å få tilbud på fibernett og mobilt bredbånd som vi bruker på hytta, etter at vi brukte Fornye.no ble vi kontaktet av 2 leverandører med bedre priser en de hadde på sidene sine. Tommel opp!

Hold deg oppdatert med de beste tilbudene året rundt

Send meg en e-post med pengebesparende tilbud og eksperttips

Les mer om Personvern