Sammenlign alle 198 mobilabonnement

Sammenlign 198 mobilabonnement fra alle 17 mobiloperatører og bytt til et bedre og billigere mobilabonnement

Leve 10 GB
10 GB

data

339 kr

pr. mnd

Telenor dekning og ingen binding
Leve 10 GB
10 GB

data

339 kr

pr. mnd

Telenor dekning og ingen binding

Filtrer:

VELG DEKNING

TILPASS DATAMENGDE

1GB60GB

ANNET

Sammenlign mobilabonnement

Fornye.no tilbyr deg en enkel måte og sammenligne alle 198 mobilabonnement i Norge på. Du kan sortere etter dekning, innhold og pris etter eget ønske. Bransjen er fylt med over 17 mobiloperatører, og det kommer stadig vekk nye leverandører som bringer noe unikt til bordet. Derfor kan det være vanskelig og holde seg oppdatert på hva som er best og hvem som tilbyr det billigste til enhver tid.

Har bindingstiden på mobilabonnementet løpt ut? Da kan det være greit og ta en runde i markedet og se hvem som tilbyr hva. Gjerne les artikkelen vår beste mobilabonnement 2020 for og se hva forbrukerene mener er det beste valget i 2020.

Hvordan bytter jeg mobilabonnement?

Hva hvis jeg skal bytte mobiloperatør?

Hvordan dekning trenger jeg?

Både Telenor og Telia jobber med utbygging av 5G nettet og har allerede lansert smått i storbyene Oslo & Trondheim. Ice.net jobber med sitt eget nettverk, der de kjøpte opp de gamle frekvens kanalene til Telenor og bygger Ice+ nettverket ut via de. Hvis du har spørsmål til hvem som tilbyr det beste mobildekningen i 2020, les artikkelen best mobildekning 2020.

Skal du ut og reise?

Se hvem som tilbyr den beste dekningen i utlandet her.

Kan jeg stole på mindre operatører? Er kvaliteten like bra

Ja, du kan stole på mindre mobiloperatører

Hvor mye mobildata trenger jeg?

I dag tilbys også flere mobilabonnement med fri data, som betyr ingen sperre når det gjelder datatrafikk. Hvis du bruker mobilen aktivt, og ikke ønsker en grense kan dette anbefales. Da har du aktører som Chilimobil med Fri data, og Telenor Next og Telia X.

Hos Fornye har vi også en tjeneste som viser deg hvem som tilbyr mest mobildata for lavest mulig pris.

Hvordan SIM kort trenger jeg?

Bedriftsabonnement til deres bedrift

I dag er det godt utvalg av bedriftsabonnement deres bedrift kan velge mellom. Noen bedrifter velger og ha mobilabonnement på privaten, men dersom dere betaler for flere ansatte kan det lønne seg og velge et bedriftsabonnement

 

Hvis du ikke har tid til og sammenligne, så kan du se hva forbrukerene mener hvem som tilbyr det beste bedriftsabonnemente 2020. Men det vil alltid lønne seg og sammenligne mobilabonnement før du går for en avtale, sjekk hvem som har den beste dekningen, og innholdstjenester som er viktig. 

Trenger du mobilabonnement skreddesydd til de yngste?

Barn vokser opp i en ekstrem fart, og før du vet ordet av det skal de ha en smarttelefon. Da trenger de også et mobilabonnement som passer deres forbruk. De fleste mobilabonnement for barn har sikkerhetssperrer som datakontroll og sperre for innholdstjenester inkludert, men det kan være lurt og sammenlign mobilabonnement og se hvem som tilbyr de beste abonnement for barn.

Filtre

Datamengde:

1GB60GB
Nettverk

Innhold