Om oss

Vi gjør det enklere for deg og velge riktig

250,000 årlig besøkende

Fornye.no sine besøkende er på jakt etter å sammenligne pris, innhold eller lese omtaler om aktuelle tjenester de vurderer og bytte til.

1,000+ brukeromtaler

Norges mest populære sammenligningstjeneste som lar forbrukere gi sin tilbakemelding på tjenester helt anonymt.

95% organisk vekst

Fornye.no har vokst seg til Norges 3 største sammenlignstjeneste. Dette er gjort via innholdsrike artikler og et UX som er brukervennlig for våre brukere.

Hva er Fornye.no?

Fornye.no er en nettbasert- og telefonsammenlignings- og byttetjeneste som hjelper deg med å sammenligne priser på en rekke produkter og tjenester på nett

Vi kan hjelpe deg å spare penger på strøm og bredbånd, mobilabonnement, mobilt bredbånd, forsikring og privatøkonomiprodukter. Vårt mål er å hjelpe deg å dra nytte av de beste prisene og tjenestene som tilbys fra leverandørene.

Hvordan tjener Fornye penger?

Fornye har kommersielle avtaler på plass med noen leverandører på tvers av alle våre tjenester. Vi får en kommisjon når en kunde bytter tjeneste direkte via vår tjeneste, noe som betyr at vi kan gi forbrukerne en gratis tjeneste. Våre kommersielle relasjoner hjelper oss med å gjøre bytteprosessen så enkel som mulig for våre kunder og lar oss i noen tilfeller forhandle frem eksklusive avtaler som ikke er tilgjengelige direkte fra leverandøren.

Fornye prøver å inkludere så mange leverandører og produkter på markedet i våre sammenligninger som mulig. Det er imidlertid omstendigheter der en leverandør eller en tjeneste ikke kan inkluderes i vårt søk – for eksempel kan det hende at vi ikke kan vise en leverandørs produkter fordi vi ikke har en avtale med dem eller fordi de ikke ønsker å bli inkludert i vår sammenligning.

Kan jeg stole på Fornye?

Ja – selv om vi kan motta en liten kommisjon når du registrerer deg for en tjeneste eller kjøper et produkt via nettstedet vårt, bryr vi oss bare om at du bytter til riktig avtale eller produkt for deg.

Har du spørsmål eller vil du komme med en tilbakemelding? Kontakt oss

Hold deg oppdatert med de beste tilbudene året rundt

Send meg en e-post med pengebesparende tilbud og eksperttips

Les mer om Personvern