5 Kredittkort med høy kredittgrense

5 Kredittkort med høy kredittgrense

Dersom du skal gjøre store kjøp kan det lønne seg med et kredittkort med høy kredittgrense. Dette er de 5 beste kredittkort med høy kredittgrense.

Morten Haugdahl Lie
Publisert desember 18, 2021

Skrevet av Morten Haugdahl Lie

Del på:

Hvorfor velge kredittkort med høyere kredittgrense?

Av og til trenger man og gjøre større kjøp med kredittkort, eller kanskje du trenger en høyere kredittgrense fordi du bruker kredittkortet veldig aktivt. Da lønner det seg med et kredittkort som gir deg friheten til og bruke en større kreditt.

Dette er de 5 beste kredittkort med høy kredittgrense

Her har du oversikten over de 5 beste kredittkort med høy kredittgrense:

Re:member MasterCard

Kredittgrense: 150 000 kroner

Re:member kredittkortet gir deg en høy kredittgrense på opptil 150 000 kroner og en nominell rente som ligger på 21,62%.

Re:memember MasterCard har ingen årsavgift og tilbyr 45 dager rentefri perioden. Det betyr at du kan utsette betalingen i 45 dager uten og betale noe som helst for det.

Remember GOLD kredittkort | Mange i Norge bruker Re:member kun fordi fordelsprogrammet deres er veldig populært. Her kan du spare inntil 25% i over 220 nettbutikker, samtidig som du får med reise og avbestillingsforsikring.

Re:member MasterCard med kredittgrense på 150 000 kroner

Morrow Bank MasterCard

Kredittgrense: 100 000 kroner

Kredittgrensen til Morrow Bank MasterCard er på 100 000 kroner. Med en nominell rente på 21,40% og betalingsutsettelse på 50 dager er dette kredittkortet en av favorittene innen høy kreditt.

Morrow Bank MasterCard har ingen årsavgift og du får hele 4% kickback på nettbutikker som Komplett.no & Blush.no

Morrow Bank MasterCard har ingen årsavgift og du får hele 4% kickback på nettbutikker som Komplett.no & Blush.no

Kredittkortet fra Morrow Bank passer utmerket til deg som handler mye data og elektronikk på nett. Her får du en relativt god kickback prosent på kjøp i visse nettbutikker.

Du tjener også opp en bonus på alle kjøp som blir gjort, og disse bonuspoengene kan brukes på andre kjøp i senere tid. Kredittkortet med høy kredittgrense fra Komplett inkluderer gratis reiseforsikring, ID tyveriforsikring og kjøpsforsikring i hele Norge.

Morrow Bank Mastercard

Morrow Bank Mastercard med kredittgrense på 100 000 kroner

Santander Red

Kredittgrense: 100 000 kroner

Med kredittkort fra Santander Red får du en kredittgrense på 100 000 kroner og en nominell rente som ligger på 14,89%. Santander Red er den kredittkort leverandøren som faktiskt har en av de laveste rentene.

De fleste kredittkort fra Santander er uten årsavgift – Du får også en betalingsutsettelse på 50 dager dersom du bruker deres kredittkort.

Hvorfor er Santander Red bra? Du har veldig god rente med en høy kredittgrense. Du får også et bredt utvalg av cashback- og bonuser på flere nettbutikker. Husk også at de fleste bonusordningene hos Santander har en beløpsgrense (Det betyr at du kan f.eks spare opp til 2 000,- kroner og ikke noe mer).

Santander Red med kredittgrense på 100 000 kroner

Instapay

Kredittgrense: 100 000 kroner

Kredittkort fra Instapay har ikke det høyeste kredittgrensen – Men de har den beste renten for et kredittkort. De fleste tilbydere ligger på en rente mellom 20 til 25% – Her slår Instapay alle konkurrenter med en nominell rente på 14,9%

Instapay kredittkort har en kredittgrense på 100 000 kroner og tilbyr konktaktløsbetaling ved og bare holde kortet rakst over terminalen.

Instapay har heller ingen årsavgift – Men du må huske på at bruker du kredittkort med høy grense fra Instapay må du regne med termingebyr på 40 kroner og minibankgebyrer på 50 kroner per transaksjon.

Instapay med kredittgrense på 100 000 kroner

Bank Norwegian VISA Kredittkort

Kredittgrense: 100 000 kroner

Bank Norwegian Visa har blitt veldig populært i Norge de siste årene. Bank Norwegian kredittkort har en kredittgrense på 100 000 kroner med en nominell rente som ligger på 20,49% – Reiser du mye? Da er dette kredittkortet et godt valg!

På dette kredittkortet er det ingen årsavgift – Men du betaler et gebyr på 39 kroner når du tar ut penger i utlandet via en minibank.

Hvordan fungerer Bank Norwegian Visa? Alle betalinger sikrer deg Cashpoints – Et poeng tilsvarer 1 krone. Her får du også 10% poeng-rabatt på Flex-billetter når du kjøper flybilletter hos Norwegian. Disse poengene kan brukes til reiser, leiebil og hoteller som Norwegian samarbeider med.

Bank Norwegian Visa med kredittgrense på 100 000 kroner

Oppsumert

Re:member black er testvinner for deg som vil bruke mest mulig på et kredittkort – Her er grensen på 150 000 kroner. Du får også samme grense med Re:member Gold.

Les også: Beste forbrukslån

Morten har 6 års erfaring innen journalistikk med spisskompetanse på finansprodukter og kredittkort.

Hold deg oppdatert med de beste tilbudene året rundt

Send meg en e-post med pengebesparende tilbud og eksperttips

Les mer om Personvern