Beste og billigste mobilabonnement uten mobildata

Beste og billigste mobilabonnement uten mobildata mai 2024

I dag så er det mange mobilabonnement og velge mellom, men utvalget på abonnement uten mobildata er smått. Fornye.no har undersøkt markedet og funnet de beste og billigste mobilabonnementene uten mobildata for mai 2024
Mobilabonnement uten mobildata
MOBILABONNEMENT UTEN DATA:  Kanskje du trenger et abonnement med kun Tale & SMS?
Dennis Kotlenko
Publisert april 8, 2021
Oppdatert august 1, 2023

Skrevet av Dennis Kotlenko

Del på:

Ønsker du et mobilabonnement kun for å ringe? Eller kanskje du vil prøve ut operatøren?

I dag så er det mange mobilabonnement og velge mellom, men utvalget på abonnement uten mobildata er smått. Fornye.no har undersøkt bransjen og funnet de beste mobilabonnementene uten mobildata for mai 2024
Plussmobil
0.0/5
PlussMobil 0 GB
35 kr/mnd

Beste mobilabonnement uten mobildata mai 2024

Det beste og billigste mobilabonnementet uten data så langt i mai 2024 er (PlussMobil 0 GB) til 19 kr/mnd
Norges beste mobilabonnement uten mobildata så langt i mai 2024 er (PlussMobil 0 GB) fra PlussMobil til 19 kr/mnd. Mobilabonnementet (PlussMobil 0 GB) Ingen tale og tekstmeldinger inkludert for 19 kroner. Du får også med Telenor dekning på kjøpet. Dette er et mobilabonnement som kommer uten mobildata, så det passer utmerket for et «test» abonnement.

Mobilabonnement uten mobildata

I 2023 kommer nesten alle mobilabonnement med mobildata inkludert, her må vi faktiskt på jakt for å finne noen avtaler som ikke inkluderer data.

Hovedsakelig er det to grupper som trenger mobilabonnement uten mobildata, de yngste og de eldste.

Mobilabonnement uten mobildata passer for deg som f.eks har en kontor telefon som kun tar imot anrop, eller ringer ut. Eller for deg som ønsker og teste ut et annet dekningsnett med et «prøveabonnement» først.

Dersom man f.eks er i tvil om hvilket dekningsnett som passer ditt bruk kan du lese artikkelen ‘best mobildekning‘ for en bedre forståelse over markedet. Har du tenkt og bestille et mobilabonnement uten mobildata til de yngste i familien, da ville vi anbefalt at du leser ‘beste mobilabonnement for barn‘ før du hopper på en avtale uten noe mobildata.

Kun Plussmobil som tilbyr uten data

Etter at mobiloperatørene Release og Gudbrandsdal Mobil stoppet med mobilabonnement gjennstår det nå kun Plussmobil som tilbyr mobilabonnement uten mobildata.

Oppsiden er at prisen er relativt lav (19 kr/mnd) og det er uten bindingstid. Så hvis du lurer på om Telenor dekning er noe for deg kan du prøve denne avtalen ut i en kort periode slik at du danner et bedre inntrykk av både dekningen og operatøren.

Mobilabonnement uten mobildata kan være nyttig!

Bruksområdet til mobilabonnement eksploderer hver eneste dag som går, i dag kan du f.eks koble opp et mobilabonnement uten mobildata til ring hytta varm funksjonen, viltkamera eller melkerobot.

Mobilabonnement uten mobildata kan også kobles til betalingsautomat som iZettle f.eks men da anbefaler vi heller et datakort (M2M siden mer datatrafikk vil kreves*). Mange av disse systemene trenger ikke mobildata inkludert, her holder det med SMS eller Tale, derfor er det kjempe gunstig med mobilabonnement uten mobildata.

Trenger du f.eks et mobilabonnement med mye mobildata inkludert til en lav pris? sjekk ut guiden ‘mest mobildata for pengene‘.

Dennis Kotlenko er en erfaren veteran innen mobil- og salgsbransjen. Med en imponerende bakgrunn som tidligere salgssjef i en av Norges største mobiloperatører, besitter han en grundig innsikt i mobilbransjen.

Dette selskapet samarbeider ikke med Fornye.no

Selskapet har ikke aktivert bestillingsfunksjonalitet på Fornye.no. Derfor kan du ikke klikke deg inn direkte på siden. Men du kan selvsagt søke dem opp på Google.

Hold deg oppdatert med de beste tilbudene året rundt

Send meg en e-post med pengebesparende tilbud og eksperttips

Les mer om Personvern