Billigste mobilabonnement desember 2020

Vi har sammenlignet alle mobilabonnement i Norge og funnet det billigste mobilabonnement du kan bytte til. Prisene er oppdatert for desember 2020 slik at du kan se hvem som er de rimeligste.

Skymobil, Chilimobil & Happybytes tilbyr så langt de billigste mobilabonnement i 2020.

Billigste mobilabonnement 2020

SIST OPPDATERT desember 5, 2020

Fornye.no er Norges nyeste portal for sammenligning av tjenester og produkter innen personlig økonomi. Vi har denne måneden sammenlignet priser og datapakker til alle mobilabonnement i Norge fra alle de norske mobiloperatørene og kommet frem til de billigste mobilabonnementene du kan nå få i desember 2020 leveres av Skymobil, Chilimobil & Happybytes. Alle mobilabonnement som er presentert i denne testen inkluderer Fri Tale, SMS & Datarollover med bruk i EU/EØS.

billigste-mobilabonnement-2020

DYRT FOR MOBIL I NORGE: Ferske tall viser at Norske mobilbrukere betaler mer en de fleste i Skandinavia. I Sverige og Finnland er snittprisen på 10 GB 200 kr/mnd.

Mobilabonnement

Se og sammenlign alle 188 mobilabonnement som er tilgjengelig i Norge.

Finn beste og billigste mobilabonnement til ditt bruk

Fornye.no har gjort det enkelt og finne billig mobilabonnement som passer ditt brukermønster. Hos oss kan du sammenligne mobilabonnement etter pris, omtaler og innhold. Vi har også gjort en detaljert test her vi presenterer de billigste mobilabonnement i Norge, for ulike kategorier.

Vi har tatt for oss kategoriene 1 GB, 5 GB, 15 GB og 20 GB. Her vil du få presentert de billigste abonnementet innenfor nevnt kategori. Alle mobilabonnement inkluderer fri tale, fri SMS & Data Rollover. Alle løsningene som står oppført er også privat abonnement. Om du ønsker er interessert i bedriftsløsninger se beste mobilabonnement for bedrifter.

Hvilke mobiloperatører har de mest fornøyde kundene?

Hvert år gjør Norsk Kundebarometer ved Handelshøyskolen BI en forbrukerundersøkelse som analyserer hvilke selskaper som har de mest lojale og føyende kundene. I undersøkelsen som ble gjort i 2019 var det OneCall som vinner på kundetilfredshet ( kategorien mobiloperatører ). Ice.net havner på 2. plass, mens Talkmore kommer inn på 3. plassen.

Når det gjelder kundelojalitet til mobiloperatørene, er det Telenor som går seirende, Talkmore kommer inn på 2.plass og OneCall på 3. plass. I følge denne testen og omtaler på nett er mobilkunder fornøyd med selskapene nevnt over, men de tilbyr langt ifra Norges billigste mobilabonnement.

Hvordan bytter jeg til det billigste mobilabonnement?

Jobben er ganske simpel. Du trenger og finne ut hva behovet ditt er, ringer du mye og sender mange meldinger? Nå som dette er inkludert i de fleste mobilabonnement kan du utelukke dette. Det som vil påvirke prisen i størst grad vil være inkludert datamengde, har du undersøkt hvor mye du bruker sånn ca i måneden? Hvis du ikke vet dette, kan du logge inn på appen som din operatør tilbyr og se hvordan forbruket ser ut de siste månedene.

Om ikke mobiloperatøren din tilbyr en sånn applikasjon, kan man ringe Kundeservice og spørre de. Som regel har denne informasjonen og kan oppgi det til deg.Nå som du vet forbruket ditt, er dekning ganske lurt og sjekke. Selvom de fleste mobiloperatørene i Norge har god dekning, vil vi anbefale og lese artikkelen best mobildekning 2020, slik at du vet hvilket dekningsnett som fungerer best for deg.

Etter du har avklart behov og dekning, sammenligner du tilbud fra ulike mobiloperatører. Bruk vår tjeneste der du kan sammenligne mobilabonnement etter pris, innhold og omtaler om artikkelen ikke fungerer for deg.

0.0/5
1GB
til 125 kr/mnd

Billigste 1 GB mobilabonnement desember 2020 går til Skymobil

Billigste 1 GB mobilabonnement 2020 er det Skymobil som tilbyr til 125,- kr/mnd

Av alle 1 GB mobilabonnement vi har sammenlignet har Skymobil pr. desember 2020 det billigste 1 GB mobilabonnementet til 125,- kroner/mnd. Dette mobilabonnementet passer deg som bruker lite data best, med Datarollover også inkludert vil du alltid ha en god reservetank om du er en småbruker.

 

Skymobil bruker Telenor dekning. Mobilabonnementet Skymobil 1GB inkluderer også fri tale, fri SMS & MMS. EU & EØS med Datarollover er også inkludert. Datakontroll er lagt på ved bestilling slik at du slipper overfakturering ved brukt opp mobildata.

Norges topp 15 billigste 1 GB mobilabonnement for desember 2020

Under ser du de billigste 1 GB mobilabonnement i Norge for desember 2020.

0.0/5
5GB
til 249 kr/mnd

Billigste 5 GB mobilabonnement desember 2020 går til Skymobil

Det billigste 5 GB mobilabonnementet desember 2020 er det Skymobil som tilbyr til 249,- kroner /mnd

Om 1 GB ikke holder for deg så kan du bevege deg til 5 GB mobildata. Her tilbyr Skymobil Norges billigste 5 GB mobilabonnement pr. desember 2020. Her får du 5 GB og fri tale, fri SMS & MMS med Datarollover & EU / EØS til 249,- kr/mnd. Skymobil bruker Telenor sitt dekningsnett.

Norges topp 6 billigste 5+ GB mobilabonnement for desember 2020

Under ser du de billigste 5 GB mobilabonnement i Norge for desember 2020.

0.0/5
30GB
til 298 kr/mnd

Billigste 15 GB mobilabonnement desember 2020 går til Happybytes

Happybytes tilbyr Norges billigste 15+ GB mobilabonnement til 298,- kr/mnd pr. desember 2020

Om 5 & 10 GB mobildata ikke er tilstrekkelig, kan vi gjøre et lite hopp til 30 GB. Happybytes vinner kategorien billigste mobilabonnement 2020. Med dette mobilabonnementet har du 1 GB mobildata du kan bruke helt fritt hver dag, om du overstiger den daglige grensen strupes hastigheten, men er tilbake for fult dagen etter.

Med Happybytes (1 om dagen) får du totalt 30 GB mobildata ut måneden til en hyggelig pris av 298 kr/mnd. Pakken inkluderer fri tale, SMS & MMS og bruk i EU/EØS.

Norges topp 6 billigste 15 GB mobilabonnement for desember 2020

Under ser du de billigste 15 GB mobilabonnement i Norge for desember 2020.

chili mobil logo
Chilimobil 15 GB
Fri tale, SMS og MMS
(0)
0.0/5
15 GB
pr. mnd
349 kr
pr. mnd
Leve 15 GB
Fri tale, SMS & MMS
(0)
0.0/5
15 GB
pr. mnd
389 kr
pr. mnd
Release 15 GB
Fri tale, SMS & MMS
(0)
0.0/5
15 GB
pr. mnd
399 kr
pr. mnd
Vipps Mobil 15GB
Fri tale, SMS & MMS
(0)
0.0/5
15 GB
pr. mnd
399 kr
pr. mnd
OneCall 15 GB
Fri tale, SMS & MMS
(0)
0.0/5
15 GB
pr. mnd
429 kr
pr. mnd
Fjordkraft 15 GB
Fri tale, SMS & MMS
(0)
0.0/5
15 GB
pr. mnd
449 kr
pr. mnd
0.0/5
30GB
til 298 kr/mnd

Billigste 20 GB mobilabonnement desember 2020 går til Happybytes

Norges billigste 20 GB mobilabonnement får du hos Happybytes til 298,- kr/mnd pr. desember 2020.

Fornye har plassert også Happybytes som vinner av siste kategorien ( storbrukeren på 20GB + ). Om du kan beholde forbruket på 1 GB om dagen, får du mye for pengene hos Happybytes, totalt 30 GB ut måneden og til en fin pris av 298 kr/mnd

 

Happybytes (1 om dagen) inkluderer fri tale, SMS & MMS med bruk i EU/EØS.

Norges topp 3 billigste 20 GB mobilabonnement for desember 2020

Under ser du de billigste 20 GB mobilabonnement i Norge for desember 2020.

Skymobil 20 GB
Fri tale, SMS og MMS
(0)
0.0/5
20 GB
pr. mnd
399 kr
pr. mnd
Ice 20 GB
Fri tale, SMS og MMS
(0)
0.0/5
20 GB
pr. mnd
399 kr
pr. mnd
Leve 20 GB
Fri tale, SMS & MMS
(0)
0.0/5
20 GB
pr. mnd
399 kr
pr. mnd

Spørsmål og svar angående mobilabonnement

Datarollover betyr at du kan ta med ubrukt mobildata til neste månede. La oss si du har 2 GB mobildata inkludert i ditt mobilabonnement, men bruker kun 1 GB inneværende månede. Da blir resterende 1 GB tatt med til neste månede, slik at du har totalt 3 GB mobildata neste månede. De fleste selskap tilbyr dette inkludert i fastprisen, men andre operatører tar seg betalt for det.

Gode tips til hvordan du kan holde mobilabonnementet billig

Hva er bindingstid? Og bør du ha det?

Bindingstid er avtaletid. Dette er en periode du må være hos mobiloperatøren. Bindingstid er vanlig hvis du får et nytt tilbud fra nåværende operatør.

 

Mobiloperatøren kan gi deg en god pris imot at du binder deg til selskapet i 12 måneder som er standard. Hvis du driver bedrift vil bindingstiden ligge på 24 måneder. Hvis du ofte ser etter nye tilbud, vil vi ikke anbefale bindingstid. Dette er fordi du er låst til et selskap i en lang periode, og det vil koste deg og bytte operatør, selvom konkurrenten har det billigere.

 

Det positive er at de fleste privat mobilabonnement kommer uten bindingstid i dag, og du blir opplyst om det medfølger bindingstid ( avtaletid ).

Hvordan fungerer datapakker? Og hva koster de?

Datapakker er antall megabytes ( MB ) eller gigabytes ( GB ) du har inkludert i ditt mobilabonnement. I 2020 varierer dette mellom 1 GB til 60 GB. Kostnaden øker hvor høyere du går opp i stigen, men friheten blir også større der du kan bruke mer mobildata. Alle mobiloperatører tilbyr kjøp av ekstra datapakker om inkludert innhold ikke er tilstrekkelig. Her kan man oftes kjøpe 1 GB, 5 GB eller 15 GB, prisene varierer fra selskap til selskap.

Velkomsttilbud og sammenslåing av andre tjenester

Selskap som Fjordkraft tilbyr kundene sine lavere mobilpriser om du også kjøper strøm fra de.Dette kan lønne seg hvis du allerede har strøm fra Fjordkraft og vurderer nytt mobilabonnement, da vil det bli rimelig. Ice.net tilbyr og prøve ut mobilabonnement med 30 GB til 99,- kroner i 2 måneder.

 

Dette er vel mest for og prøve ut dekningen, om man er fornøyd går prisen opp etter 2 måneder. Det finnes flere selskap som tilbyr ulike velkomsttilbud og korte kampanjer, vi mener at hvis du jakter et mobilabonnement som skal holde en lav pris lang periode fremover må du velge riktig. Bruk vår tjeneste for sammenligning av mobilabonnement for og se hvem som er billigst i hvilken kategori.

Reduser utgiftene ved bruk av Fri Data

Flere og flere yngre brukere hopper over på mobilabonnement med Fri Data. Studenter og eldre personer som bor alene, og betaler for bredbånd hjemme samt et mobilabonnement, kan få høye kostnader når de ikke forstår eget bruk godt nok. Et godt eksempel vi kan presentere er og ha et mobilabonnement med Fri Data, og dele nettverk til enheter hjemme.

 

Da kan du koble Smart TV, iPad og lignende systemet på mobilabonnementet ditt som har Fri Data. Selvom fleste Fri Data løsninger er begrenset til en mengde daglig ( oftes 10 GB ) vil dette holde for en dagsbruk. Da har du kombinert bredbånd og mobil i ett.

Vurder tjenesten vår

Gi oss en tilbakemelding på tjenesten

Gi oss en tilbakemelding!
260 Stemmer - Gj.snitt 3.9