Slik finner du det beste og billigste mobilabonnementet for deg og din økonomi

/
/
Mobilabonnement som passer din økonomi

SIST OPPDATERT juli 13, 2024

Ikke betal mer en nødvendig for mobilabonnementet ditt

Trenger du å sammenligne mobilabonnementer? Fornye.no hjelper deg å sammenligne alle mobilabonnementer på det norske markedet i dag. Med mer enn 170 ulike mobilabonnement i Norge skjønner vi at det er krevende å finne det beste abonnementet som passer for deg.

Hos oss kan du bla gjennom mer enn 170 mobilabonnement, se hvilke som er best i test, og sjekke hvilke som gir deg best dekning der du bor. Trenger du et nytt mobilabonnement for din bedrift? Da har du kommet på rett sted.

Alt du trenger å gjøre er å velge den kategorien du ønsker å sammenligne tilbudene i. Deretter ser du gjennom tilbudene, før du bestiller den beste avtalen for deg og din økonomi.

Det er viktig å sjekke ut hvordan mobiloperatørene opererer i dagens marked. Slik finner du ut om operatørene tilbyr avtaler med skjulte bindingstider, og andre ufordelaktige vilkår som du bør unngå å bestille.

MOBILABONNEMENT MED LAV PRIS: Sjekk ut billigste mobilabonnement for rimelig telefonavtale

Plussmobil
0.0/5
PlussMobil 0 GB
35 kr/mnd

Beste mobilabonnement uten mobildata juli 2024

Det beste og billigste mobilabonnementet uten data så langt i juli 2024 er (PlussMobil 0 GB) til 19 kr/mnd
Norges beste mobilabonnement uten mobildata så langt i juli 2024 er (PlussMobil 0 GB) fra PlussMobil til 19 kr/mnd. Mobilabonnementet (PlussMobil 0 GB) Ingen tale og tekstmeldinger inkludert for 19 kroner. Du får også med Telenor dekning på kjøpet. Dette er et mobilabonnement som kommer uten mobildata, så det passer utmerket for et «test» abonnement.

Dette er de 6 billigste mobilabonnement uten mobildata lørdag, juli 2024

Ingen av disse avtalene har inkludert mobildata (Se alle mobilabonnement)

Ringeminutter

0 Ringeminutter

Tekstmeldinger

0 SMS

Dekning

Telenor
0GB

data

29kr

pr. mnd

Oppleve

29kr

pr. mnd

0GB

data

Ringeminutter

0 Ringeminutter

Tekstmeldinger

0 SMS

Dekning

Telenor

Ringeminutter

Ubegrenset

Tekstmeldinger

Ubegrenset

Dekning

Telenor
0GB

data

99kr

pr. mnd

Ringe

99kr

pr. mnd

0GB

data

Ringeminutter

Ubegrenset

Tekstmeldinger

Ubegrenset

Dekning

Telenor
Gratis Bank ID

Ringeminutter

Ubegrenset

Tekstmeldinger

Ubegrenset

Dekning

Telenor
0GB

data

99kr

pr. mnd

Gratis Bank ID

Release 0 GB

99kr

pr. mnd

0GB

data

Ringeminutter

Ubegrenset

Tekstmeldinger

Ubegrenset

Dekning

Telenor

Hvem har det beste mobilabonnementet?

I dag finner du mobilabonnementer med svært ulike vilkår og betingelser. Husk at selv om et mobilabonnement er det rette for kompisen, trenger ikke samme abonnement å være riktig for deg og din situasjon.

For å komme godt i gang med sammenligningen av mobilabonnementer bør du se på pris og andre kunders tilfredsstillhet med det aktuelle abonnementet. Begynner du med disse punktene, har du fått en god start.

Les vår kjempe populære guide: beste mobilabonnement

Er du avhengig av mye data?

Uavhengig av datamengden du trenger, så vil du alltid finne det abonnementet du er ute etter hos Fornye.no. i dag er de fleste svært avhengig av mye data på sine abonnementer. Likevel kan det være vrient å finne et abonnement hvor man slipper å gå tom for data i måneden.

Et godt råd vil være å vurdere om det finnes andre mobiloperatører som kan tilby like mye, eller mer GB til en lavere pris, når du først har funnet et rimelig tilbud. Det er en stor konkurranse på markedet i dag, derfor kan det være noen mobiloperatører som strekker seg lenger prismessig for å få tak i flere kunder.

Når bør jeg skifte til et annet mobilabonnement?

Det finnes en rekke grunner til dette, men ofte bytter folk mobilabonnement for å redusere utgiftene sine. Noen har kanskje prøvd en litt mindre og mer ukjent aktør, men vil heller gå tilbake til en stor aktør. Dette kan for mange være en trygghet.

Du kommer imidlertid ikke utenom det faktum at du enkelt kan spare penger på å sammenligne månedsprisen du betaler for ditt nåværende abonnement, med de rimeligste aktørene på Fornye.no. Her får du mulighet til å spare et betydelig beløp i løpet av et år.

Visste du at du kan få rabatt på et nytt mobilabonnement?

Du kan faktisk gjøre en rekke ting for å oppnå rabatter på et mobilabonnement. Når du en gang bytter mobilaktør er det samtidig veldig fint å spare ekstra penger også.

Blant annet finnes det mobiloperatører som tilbyr trådløst bredbånd og fiberbredbånd hjem til din bolig. Her kan du benytte muligheten til å samle mobilabonnement og TV- og internettabonnement sammen. Slik vil du få en billigere internettlinje i tillegg til et billigere mobilabonnement.

Andre aktører som for eksempel strømselskaper kan også tilby mobilabonnementer. Siden både strømabonnementene og mobilabonnementene er prisdyktige, blir det rimeligere for deg hvis du både kjøper strøm og mobilabonnement.

Benytt deg av mobiloperatørenes kampanjer

Det hender mobiloperatørene kjører flere kampanjer i løpet av et år, og dersom du har øynene åpne kan du faktisk gå fra et kampanjetilbud til et annet. Om din mobiloperatør ikke opererer med bindingstid, så kan du uansett bytte mobiloperatør når en ny kampanje kommer.

Så er det sånn at noen mobiloperatører gir deg muligheten til å binde deg til aktøren en viss periode. Her lokker operatøren deg med lavere priser på abonnementet. Før du aksepterer dette bør du vurdere om tilbudet er godt nok for deg. Her kan det være lurt å se hva andre kunder skriver om både operatør og produkt.

Familie- eller venneabonnement

Dersom du samler flere abonnementer i et og samme selskap, kan noen operatører tilby familie- og venneabonnement til rabaterte priser.

 

På denne måten får du samlet alle regninger på bare en faktura. Gjelder det en familie hvor en person betaler for alle, blir det dessuten enklere å få en god oversikt.

Dette selskapet samarbeider ikke med Fornye.no

Selskapet har ikke aktivert bestillingsfunksjonalitet på Fornye.no. Derfor kan du ikke klikke deg inn direkte på siden. Men du kan selvsagt søke dem opp på Google.

Hold deg oppdatert med de beste tilbudene året rundt

Send meg en e-post med pengebesparende tilbud og eksperttips

Les mer om Personvern