OneCall

OneCall er en mobiloperatør som leier dekning fra Telia, og som tilbyr litt lavere priser for deg som er under 30 år. OneCall er også godt kjent for deres «familierabatt» som gir betydelig reduksjon i pris hvis dere er fler.

OneCall

4,9
4.9/5

Informasjon om mobilabonnement fra OneCall

5G dekning:

Ja

BankID:

Gratis

Fakturabetaling:

Avtalegiro, eFaktura og papirfaktura

Fakturagebyr:

Ukjent

Purregebyr:

Ukjent

Papirfaktura:

Ukjent

EHF:

Ukjent

Tvillingkort:

Koster 29,- pr mnd

Dekning:

Telia dekning

Hastighet:

25 Mbt/s til 1 000 Mbt/s

Kundeservice:

kundeservice@onecall.no

Nettside:

Fordeler med OneCall mobilabonnement:

Ingen bindingstid:

Ingen bindingstid

Fri bruk i EU/EØS

Fri bruk i EU/EØS

OneCall tilbyr også

Alle mobilabonnement fra OneCall

Listen under er oppdatert for juli 2024
ProduktMobildataPrisEksempelLink
7 GB279 kr/mndFri tale, SMS & MMS
25 GB439 kr/mndFri tale, SMS & MMS
10 GB339 kr/mndFri tale, SMS & MMS
3 GB239 kr/mndFri tale, SMS & MMS
1 GB179 kr/mndFri tale, SMS & MMS
GB99 kr/mndFri tale, SMS & MMS

Godt likte operatører denne måneden

Happybytes
4.7 / 5
4.7/5
Chilimobil
4.3 / 5
4.3/5
Talkmore
4.1 / 5
4.1/5
Telia
3.7 / 5
3.7/5

Onecall - Praktisk informasjon

Etablert i 2004 og blir kåret til å ha Norges mest fornøyde mobilkunder år etter år, har Onecall definitivt funnet vinneroppskriften for hva et godt teleselskap skal være. Men enkle alternativer for abonnement og brukervennlige sider, kan kunder enkelt velge det mobilabonnementet som passer best for seg selv eller hele familien. De er også kjent for å ikke ha bindingstid om du kjøper mobiltelefoner gjennom dem, og kan handle gebyr- og rentefritt på populære smarttelefoner. 

Hvilke Onecall Mobilabonnement finnes det?

Her får du en innføring i Onecall priser og hvilke typer abonnement selskapet tilbyr: 

 

  • Folkepakka – Dette kan du bestille fra kun 99 kroner per måned, og du kan legge til data etter hvert ut i fra ditt eget forbruk. 

 

  • Familiepakka – Her kan du bestille en fast datapakke for hele familien fra 249 kroner per måned med 2 GB inkludert

 

  • Studentpakka – Studenter får opptil 15 GB data for kun 249,- per måned, og i tillegg slipper de å betale i juli og desember. 

 

Fast inkludert i alle abonnementene er fri tale og sms, og dette gjelder også om du ringer eller sender meldinger innenfor EU/EØS. Det er helt klart studenter som kommer best ut på pris hos Onecall, med et stor mengde data inkludert per måned og 2 kostnadsfrie måneder i året. Men for oss andre som har et høyt forbruk av data, er det “Fri Data” under Folkepakken som kommer best ut på pris til 479,- per måned. 

Onecall Kontakt, åpningstider og MinSide

 

Hos Onecall har de gjort det enkelt for deg å justere dine egne abonnement, uten at du er nødt til å kontakte kundesenteret hele tiden for å gjøre små endringer. Men trenger du hjelp, er kundesenteret åpent mandag til lørdag med lange åpningstider på telefon 04300. Du kan også snakke med dem på chat innenfor åpningstidene om du klikker på «kontakt oss» nederst på nettsidene hos Onecall.

 

Åpningstider for Onecall: 

Mandag til fredag: 08:00 – 18:00

Lørdag: 10:00 – 15:30

Hvilken dekning har Onecall?

Onecall er en av mange mobiloperatører som har valgt Telia som samarbeidspartner istedenfor Telenor. Men dette betyr absolutt ikke at de har dårligere dekning i forhold til andre aktører med Telenor-dekning. Med 99,9% oppetid og solid dekning, har Telia et veldig godt nettverk som fungerer godt for de fleste som bor i landet. Du kan sjekke på Telia sine nettsider om du har dekning i ditt område.

Fordeler og ulemper med Onecall

Fordeler:

  • Enkle mobilabonnement
  • Selvbetjent mobilabonnement
  • Veldig godt studentabonnement

Ulemper: 

  • Kostbare datapakker
  • Passer for dem med lite forbruk

Foruten om studenter er datapakkene noe kostbare hos Onecall, så dette er fortsatt et lavprisselskap for dem som ikke har et enormt forbruk på data per måned. Utenom “Full data” til 479,- per måned, er de andre pakkene ganske dyre. Men er du typen som ikke bruker mobilnettverket mye når du surfer på nett og gjør dette stort sett på hjemmenettverket, kan du få fri tale og fri sms til kun 99 kroner per måned uten data inkludert. Da slipper du å betale for data du ikke bruker.

Dette selskapet samarbeider ikke med Fornye.no

Selskapet har ikke aktivert bestillingsfunksjonalitet på Fornye.no. Derfor kan du ikke klikke deg inn direkte på siden. Men du kan selvsagt søke dem opp på Google.

Hold deg oppdatert med de beste tilbudene året rundt

Send meg en e-post med pengebesparende tilbud og eksperttips

Les mer om Personvern