Bredbånd uten bindingstid

Bredbånd er viktigere en noen gang, men kan man få bredbånd uten bindingstid? I denne guiden viser vi deg hvordan.

eller se alle avtaler

Bredbånd uten bindingstid

I dag er bredbånd noe alle burde ha for at man ikke skal «havne utenfor». Ved bruk av fibernett har de fleste husstander i Norge fått et svært godt fastnett. I tillegg har mobilt bredbånd gjort det mulig å få tilgang til andre forbindelser uansett hvor man befinner seg. Norge er imponerende nok fremst i verden hva angår høye hastigheter og gode forbindelser.

Man har likevel hatt et problem ved bredbånd opp igjennom årene. Det handler om at bredbåndsleverandørene alltid ønsker å ha deg fastlåst til en bindingstid. Dette gjelder spesielt fibernett.

Årsaken til at de vil gjøre dette, er for å sikre at kundene blir værende over tid. Som kunde får du riktignok en bedre pris, men det finnes likevel skjellig grunn til å vurdere bredbånd uten binding. Dette skal du få mer informasjon om i denne artikkelen.

Slik får du bredbånd uten bindingstid

Hvis du velger mobilt bredbånd eller trådløst bredbånd vil du kunne få bredbånd uten bindingstid. Velger du fiber derimot vil du se på en bindingstid på 12 måneder eller lenger.

Slik kan du skaffe deg billig bredbånd uten binding

Det finnes imidlertid muligheter for å skaffe seg billig bredbånd uten bindingstid, men da må man gjerne via flere aktører. Bredbånd med binding vil være billigere, men uten binding vil du likevel få redusert en del av kostnadene. Hvorfor? Fordi en leverandør ofte tilbyr seg knytte kostnadene opp mot installasjon, noe som kan føre til høye kostnader.

Må du grave i jorda for å få en kabel inn til huset, må du naturligvis betale dette selv. Da vil det uansett ikke være mulig å skaffe billig bredbånd uten bindingstid, med mindre du har det installert til huset allerede. Har du ikke det så kan mobilt bredbånd være passende for deg

Mobilt bredbånd uten bindingstid kan kobles til flere enheter

I dag tilbyr mobilleverandører flest mobilt bredbånd uten bindingstid. Skal du skaffe deg et mobilt bredbånd uten binding må du kjøpe deg et SIM-kort som du videre kobler opp til en PC, mobil, nettbrett eller en bredbåndsruter.

Disse enhetene opererer direkte på nett via mobilnett. Da vil du få en god dekning med 4G, nesten uansett hvor du befinner deg i Norge.

Du kan også velge en annen variant, nemlig å velge bort mobilabonnement, og heller velge et kontantkort. Vet du at du generelt har et lavt forbruk, eller ikke alltid har behov for bredbånd, så kan et mobilt bredbånd via et kontantkort være noe for deg.

Denne varianten bidrar imidlertid til at pris per gigabyte vil bli dyrere. I dag er det uansett svært mange mobilabonnement uten bindingstid, så dette vil for de aller fleste være et bedre alternativ.

Gå til innkjøp av et nytt bredbånd i dag

Du kan enkelt skaffe deg bredbånd uten binding, men det aller enkleste er å gå for et mobilabonnement som inkluderer mobilt bredbånd. Da får du ubegrenset med mobildata for under 1000 kroner per måned.

Med et mobilt bredbånd får du tilstrekkelig med kapasitet og hastighet for en hel familie hver måned, i tillegg slipper du unna bindingstid. Dette vil blant annet være en fordel dersom du skal ta med familien på en hyttetur, på campingtur, eller på en lengre tur langs Norges natur.

Hvor mye må jeg betale for bredbånd

Prisen på et bredbånd spiller en stor rolle for deg når du skal velge bredbånd. Når du har funnet ut hvilken dekning du kan få, og hvilken teknologi du ønsker å bruke, så handler det om å skaffe et bredbånd hvor du får mest mulig for pengene.

Dersom to aktører bruker samme kabel til å levere signaler, og du ikke merker store ulikheter hva angår service, kan du gå ut ifra at opplevelsen mellom de to aktørene vil være tilnærmet lik.

Slik er generelle Fiber internett prisene

Prisene for fiber internett er generelt dyrest. Fibernett er et satsingsområde hos de ulike aktørene, og skal være et nett for fremtiden. Dette gjenspeiles i prisen. Med en solid infrastruktur tåler fibernettet både de nåværende tjenestene, og fremtidens tjenester.

Få uforplikende tilbud på bredbånd & fiber

5/5

" Tidsbesvarende og bra! "

Fyll ut skjemaet så blir du kontaktet av en bredbåndsleverandør med et uforplikende tilbud. Tjenesten leveres fra Fornye.no og er helt gratis.

Fyll ut skjemaet så blir du kontaktet av en bredbåndsleverandør med et uforplikende tilbud. La leverandørene jobbe for deg! Du får svar innen 2 til 3 virkedager

5/5

" Tidsbesvarende og bra! "

Vi ønsket å få tilbud på fibernett og mobilt bredbånd som vi bruker på hytta, etter at vi brukte Fornye.no ble vi kontaktet av 2 leverandører med bedre priser en de hadde på sidene sine. Tommel opp!

Hold deg oppdatert med de beste tilbudene året rundt

Send meg en e-post med pengebesparende tilbud og eksperttips

Les mer om Personvern