Beste bedriftsabonnement 2020

Med skyhøye mobilkostnader, skjulte gebyrer og bindingstid kan det være skummelt og bytte mobilabonnement for deres bedrift. Vi har gjort en test og avdekket hvem som tilbyr de beste bedriftsabonnement 2020.

Beste bedriftsabonnement 2020

Phonero & Dipper tilbyr de beste bedriftsabonnement nå i 2020

SIST OPPDATERT desember 5, 2020

I Norge finner du 70 ulike bedriftsabonnement din bedrift kan velge mellom når du skal gå for mobilabonnement. De fleste leverandører tilbyr viktige tjenester som sentralbord og enkel oversikt for administratorer. I denne kåringen forteller vi hvorfor Phonero & Dipper vinner kåringen for beste bedriftsabonnement 2020. Fornye.no hjelper flere hundre brukere daglig med og gjøre et bedre og smartere bytte. 

I denne testen har vi presentert to av de best omtalte mobiloperatørene i Norge på bedriftsmarkedet. Phonero & Telia, på Telia og Telenor sitt dekningsnett er vinnere av Norges beste bedriftsabonnement. Bedriftsabonnement som er presentert i testen inkluderer Fri Tale, SMS & MMS. Ingen av avtalene har bindingstid med presentert pris og leverandøren tilbyr også bedriftsnett (sentralbord etc)

I denne testen har vi vært strenge og ikke latt oss påvirke av kortsiktige kampanjer eller lokketilbud. Vi har 3 kriterier som har vært med og påvirke utfallet av testen, pris og innhold, nettverk og tjenester som tilbys og ikke minst omtaler. Denne testen er også påvirket av vår egen sammenligningstjeneste der du kan vurdere mobilabonnement til bedrifter.

Vi har rangert vinnere i følgende kategorier:

  • – Lite Data
  • – Middels Data
  • – Mye Data
  • – Superbruker
beste-bedriftsabonnement-2020

MOBILABONNEMENT FOR BEDRIFT: Flere næringsdrivende registrerer mobilabonnementet på fortaket sitt. Men hvem bør du bruke som bedriftsleverandør på mobil? Vi har kommet frem til svaret

Alle bedriftsabonnement

Prøv vår anbudstjeneste som lar bedriftsleverandører kontakte deg med skreddesydd tilbud.

Beste bedriftsabonnement 2020 med Telenor dekning (Dipper)

199 kr/mnd

249 kr/mnd

299 kr/mnd

349 kr/mnd

499 kr/mnd

599 kr/mnd

Dipper er en leverandør som opererer med full Telenor-dekning og kategorisert som lavpris aktøren for bedrifter under Telenor selskapet. Dipper lener seg i størst grad mot små og mellomstore bedrifter og har tidligere vunnet “EPSI” prisen for mest tilfredsstilte bedriftskunder (2018 – mobiltelefoni) Dipper tilbyr gratis DATA – Sim dersom du har 12 GB eller mer hos leverandøren og de opererer uten bindingstid.

Beste bedriftsabonnement 2020 med Telia dekning (Phonero)

239 kr/mnd

299 kr/mnd

349 kr/mnd

449 kr/mnd

549 kr/mnd

649 kr/mnd

Phonero er eid av Telia og datterselskap under samme tak. Phonero tilbyr Norges laveste priser når det kommer til mobilabonnement, og prisen for tjenester som Tvilling- Datakort er minimale. Phonero er også er et av de best omtalte selskapene i Norge hvis du gjør et raskt Google søk. Phonero kan tilby nye prismatriser utifra størrelsen på din bedrift hvis du tar direkte kontakt med selger som jobber der, eller kundeservice. Phonero tilbyr kategorien Phonero Red og Phonero Black med ulike priser. Om dine ansatte ligger på et høyt dataforbruk mener vi at Phonero gir deg mest for pengene.

Hvordan mobilavtale trenger din bedrift?

Før man velger mobilleverandør til bedriften er det greit og kartlegge behovet i selskapet. Trenger dere f.eks sentralbord, med avanserte funksjoner? Eller ønsker dere en enkel applikasjon som viser hvor mye mobildata hver ansatt har igjen etc. Uansett hvilken bedriftsleverandør du velger idag kan operatøren tilby konferanse løsninger, viderekoblinger fra hovednummer og kontroll panel som gir administrator enkel oversikt på farten.

La leverandørene kontakte deg med et tilbud

Fornye tilbyr en anbudstjeneste som lar mobiloperatører kontakte deg med et tilbud på bedriftsabonnement. Dette kan sikre deg bedre tilbud en du vanligvis får presentert hvis du bestiller på nett eller ringer kundeservice. Tjenesten er helt gratis, og konkurransen blant operatørene er skyhøye så derfor vil de strekke seg litt lengre med og få seg som kunde. Dersom tilbudet du får presentert ikke faller i smak kan man bare takke nei.

Norges beste bedriftsmobilabonnement for lite bruk i desember 2020

5/5
2GB
til 199 kr/mnd

Det beste bedriftsabonnement for  2020 lite bruk i desember er 2 GB abonnement fra Dipper til 199 kr/mnd (eksl. mva.)

2 GB fra Dipper er det beste bedriftsabonnementet for de som bruker lite data i bedriften. Dette mobilabonnementet inkluderer Fri Tale, SMS, MMS & Datarollover. I følge leverandøren sin hjemmeside leveres denne prisen uten bindingstid.

Norges beste bedriftsmobilabonnement for middels bruk i desember 2020

0.0/5
8GB
til 299 kr/mnd

Det beste bedriftsabonnement 2020 for middels bruk i desember er 8 GB abonnement fra Phonero til 299 kr/mnd (eksl. mva.)

8 GB fra Phonero er det beste bedriftsabonnementet for de som bruker middels data i bedriften. Dette mobilabonnementet inkluderer Fri Tale, SMS, MMS & Datarollover. I følge leverandøren sin hjemmeside leveres denne prisen uten bindingstid.

Norges beste bedriftsmobilabonnement for mye bruk i desember 2020

0.0/5
12GB
til 349 kr/mnd

Det beste bedriftsabonnement 2020 for middels bruk i desember er 12 GB abonnement fra Dipper til 349 kr/mnd (eksl. mva.)

12 GB fra Dipper er det beste bedriftsabonnementet for de som bruker mye data i bedriften. Dette mobilabonnementet inkluderer Fri Tale, SMS, MMS & Datarollover. I følge leverandøren sin hjemmeside leveres denne prisen uten bindingstid.

Norges beste bedriftsmobilabonnement for superbrukeren i desember 2020

0.0/5
50GB
til 549 kr/mnd

Det beste bedriftsabonnement 2020 for middels bruk i desember er 50 GB abonnement fra Phonero til 549 kr/mnd (eksl. mva.)

50 GB fra Phonero er det beste bedriftsabonnementet for de som bruker mye data i bedriften. Dette mobilabonnementet inkluderer Fri Tale, SMS, MMS & Datarollover. I følge leverandøren sin hjemmeside leveres denne prisen uten bindingstid.

Bedriftsleverandører med den beste dekningen

Her kan du se hvilken bedriftsleverandører som bruker hvilket dekningsnett.

best-mobildekning-2020-telenor

Telenor dekning

– Telenor

– Talkmore Bedrift

– Dipper

– Nortel

– Unifon

– Atea

– Saga Mobil

best-mobildekning-2020-telia

Telia dekning

– Telia

– Phonero

– Telio Mobil

– Chilimobil

best-mobildekning-2020-ice

Ice.net dekning

– Ice.net

Bindingstid på bedrifts mobilabonnement

Mange mobiloperatører har lagt ved avtaletid som en standard prosess, men de siste årene har trenden snudd seg og flere operatører der ute har valgt og tilby sine abonnement uten bindingstid. Hvis du støter på mobiloperatører som har bindingstid, så er det mest sannsyligvis i bedrifts sammenheng. Bindingstiden varer i 24 måneder som er standard i bransjen. Flere operatører gir deg muligheten til og bytte på abonnementet, altså justere det opp eller ned under avtaleperioden. Om du skulle valgt og bytte selskap under en bindingstid blir du møtt med en saftig regning (bruddgebyr) som er på 3000,- kroner pluss moms. 

Bruddgebyr kan slippes

Hvis du er i en bindingstid og blir kontaktet av et annet selskap, kan de tilby og kjøpe ut bindingstiden din. Dette kan de gjøre i form av en kreditering eller dekke fakturaen for deg, dette gjør de ikke for og være hyggelig, men for og få deg som kunde. Vanligvis følger det ogå med en ny bindingstid om du blir kjøpt ut.

Vurder tjenesten vår

Vurder denne tjenesten ved og trykke antall stjerner vi fortjener

Gi oss en tilbakemelding!
2 Stemmer - Gj.snitt 5
Få tilbud fra flere leverandører

Få tilbud fra bedriftsleverandører på telefoni på 1-2-3

Ditt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling. Mer om personvern

Phonero logo