Informasjon om mobilabonnement fra Phonero

5G dekning:

Ja

Purregebyr:

Ukjent

BankID:

0,49 kroner

Dekning:

Telia dekning

Hastighet:

25 Mbt/s til 1 000 Mbt/s

Fakturabetaling:

Giro, eFaktura og papirfaktura

Fakturagebyr:

99,- kr eks mva

Papirfaktura:

99,- kr eks mva

EHF:

29,- kr eks mva

Kundeservice:

04500

Nettside:

Bindingstid

24 måneder

Fri bruk i EU/EØS

Fri bruk i EU/EØS

Best i pris:

Billigste operatør på flere kanter

Phonero

4,9
4.9/5

Informasjon om mobilabonnement fra Phonero

5G dekning:

Ja

BankID:

0,49 kr pr handling

Datarollover:

20,- kroner i måneden

Fakturabetaling:

Avtalegiro, eFaktura og papirfaktura

Papirfaktura:

99,- kr eks mva

Epostfaktura:

59,- kroner

EHF:

29,- kr

Tvillingkort:

Koster 39,- pr mnd eks mva

Dekning:

Telia dekning

Hastighet:

25 Mbt/s til 1 000 Mbt/s

Kundeservice:

kundeservice@phonero.no

Nettside:

Fordeler med Phonero mobilabonnement:

Ingen bindingstid:

24 måneder avtaletid

Fri bruk i EU/EØS

Fri bruk i EU/EØS

Phonero - Praktisk informasjon

Phonero ble etablert i 2008 og er Norges mest kjente mobiloperatør for bedrifter. De har en rekke integrerte tjenester i mobilabonnementene som er viktige for at bedrifter skal kunne kommunisere effektivt internt og med kunder. Med kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen og Kristiansand, er de strategisk plassert til å hjelpe bedrifter i de største byene i Norge.

Hvilke Phonero Mobilabonnement finnes det?

Phonero priser spenner seg fra 289,- til 569,- per måned avhengig av hvor mye data ansatte har bruk for i sine abonnement. Det mest vanlige abonnementet heter Phonero Red, og 15 GB med ubegrenset tale og sms koster ikke mer enn 369,- per måned. 

 

I tillegg er det en rekke andre fordeler med Phonero: 

 

  • Full Office integrering – Sørg for at dine ansatte kan kommunisere effektivt med Microsoft Office pakken som er inkludert i abonnementet

 

  • Sentralbord – Legg inn et profesjonelt sentralbord slik at kunder får kontakt med den riktige personen i selskapet snarest mulig. Spill inn egne velkomstmeldinger med åpningstider og ta imot talebeskjeder fra kunder. 

 

  • Full oversikt – administrer alle abonnementene enkelt på mobiltelefonen. Kjøp data til ansatte eller korriger regninger om ansatte har brukt for mye data til personlig bruk. 

 

Det handler om å få en mer profesjonell telefontjeneste til bedriften når det gjelder Phonero. Sørg for at du ikke går glipp av viktige salgssamtaler! Med over 300 000 brukere fordelt på 30 000 bedrifter i Norge, er det tydelig at små og mellomstore bedrifter er veldig fornøyd med Phonero sine tjenester. 

Phonero Min Side, kontaktinfo og åpningstider

På Phonero Min Side får du tilgang til en rekke forskjellige verktøy for å administrere dine mobilabonnement. Legg til brukere, reduser data, endre på sentralbordet og mye mer. Her er mye tilrettelagt for selvbetjening, både for deg selv og ansatte i bedriften som kan utføre små endringer selv ut i fra hvilke kriterier «administrator» godkjenner. 

Kundesenteret kan også hjelpe deg fra mandag til fredag mellom kl.08.00 til kl.16.00 på enten telefon 04500 eller på chat på nettsidene.

Hvilken dekning har Phonero?

Phonero er tilknyttet Telia-nettet, noe som betyr at du får Norges beste 4G og 5G nettverk tilgjengelig med høy ytelse. Kunder av Phonero skryter av et klart taleanrop uten mye støy i bakgrunnen, og et nettverk som dekker 99,9% av hele landet til enhver tid. Så trenger du et stabilt nettverk med høy kapasitet er Phonero absolutt å anbefale for bedrifter.

Fordeler og ulemper med Phonero

Fordeler: 

  • Gode priser med mye inkludert i abonnement
  • Har kontor i de 5 største byene
  • God dekning med Telia

Ulemper: 

  • Ikke egen kundekontakt for alle
  • Ikke døgnåpent kundesenter

 

Phonero har mye fokus på å tilrettelegge tjenesten til små og mellomstore bedrifter i Norge, med flere tjenester som er en stor fordel i hverdagen for de fleste bedrifter. Men det er litt synd at et selskap på denne størrelsen ikke har åpent i helgene eller lengre utover kvelden, men hovedsakelig er systemet lagt opp slik at du skal kunne administrere mye av abonnementer og tjenester selv via din egen logg inn.

Hold deg oppdatert med de beste tilbudene året rundt

Send meg en e-post med pengebesparende tilbud og eksperttips

Les mer om Personvern