Billigste bredbånd og tv-pakke

billigste bredbånd og tv-pakke

Kombiner TV-kanaler med trådløst bredbånd eller fibernett.

Burde jeg kombinere TV med bredbåndet?

  • Ved å kombinere TV og bredbånd kan du spare penger i en samle rabatt, istedenfor å betale hvert produkt for seg selv.

  • Hvis du er stor fan av kanaler som Discovery+, TV2 Play, Viasat Sport, HBO Max, Showtime og Viaplay kan det lønne seg og betale for en samle pakke der du bestiller TV og bredbånd i en løsning.

  • Noen internettleverandører tilbyr også populære streamingstjenester som Netflix og Viaplay med i pakken, på den måten kan du spare enda mer penger når du bestiller en samle pakke på bredbånd og tv.

  • Når du kombinerer TV og bredbånd i en løsning blir det også mye enklere å ha oversikt når fakturaen kommer.

Vi valgte å installere trådløst bredbånd med en TV-pakke siden fiber kostnaden ble for dyrt. Siden hele familien nærmest er på nett 24/7 trengte vi også noe med fart i! Derfor ble det 5G via trådløst bredbånd. Funker som bare det!

Telia tilbyr den billigste bredbånd og TV-pakken

Basert på vår ekspert analyse og en gjennomgang av alle leverandører av TV og bredbånd er det Telia som kommer best og billigst ut. Telia tilbyr de billigste bredbånd og TV-pakkene over trådløst bredbånd teknologien. Her får du tilgang på et stort utvalg av kanaler du kan se på, samt strømme tjenesten HBO Max. Se Telia sine priser

Billigste bredbånd og TV-pakke i mai 2024

Her har du bredbånd og TV-pakkene til Telenor:

Telenor

Bredbånd og TV fra Telenor

Telenor tilbyr deg TV og fibernett i en samle pakke. Her er det viktig å være obs på at du må ha lagt inn fiberkobling til boligen din før du kan benytte deg av dette tilbudet. Hvis du ikke har lagt inn fiberkobling til boligen burde du heller bestille trådløst bredbånd fra telenor og inkludere T-We pakken.

Når du kombinerer TV med bredbåndet ditt hos Telenor må du bestemme deg om du skal ha fiber eller trådløst bredbånd først. Når du har gjort dette får du tilgang på T-We. T-We gir deg tilgang på de største TV-kanalene i Norge og strømmetjenester som Discovery+, HBO Max, TV 2 Play. 

Produkt

Pris

Bindingstid

Leverandør

Bredbånd 100 og TV

1248 kr/mnd

12 mnd

Telenor

Bredbånd 250 og TV

1348 kr/mnd

12 mnd

Telenor

Bredbånd 500 og TV

1408 kr/mnd

12 mnd

Telenor

Bredbånd 750 og TV

1598 kr/mnd

12 mnd

Telenor

Bredbånd 1000 og TV

1698 kr/mnd

12 mnd

Telenor

Her har du bredbånd og TV-pakkene til NextGenTel:

Bredbånd og TV fra NextGenTel

NextGenTel tilbyr TV-pakke når du bestiller fiber og trådløst bredbånd. NextGenTel har ikke kombinert bredbånd og TV pakke i en løsning, så du må bestille TV-pakken separert.

NextGenTel tilbyr RiksPakken som koster 429 kr/mnd og gir deg tilgang på 65 TV-kanaler og strømmetjenester som HBO Max, MAX, TV Norge, NRK 1, NRK 2, TV 2, TV 2 Zebra og fler.

I basis pakken til 349 kr/mnd har de 45 kanaler som inkluderer både Norske, internasjonale og underholdnings kanaler.

Produkt

Pris

Bindingstid

Leverandør

RiksPakken + Trådløst bredbånd

709 kr/mnd

12 mnd

NextGenTel

BasisPakken + Trådløst bredbånd

549 kr/mnd

12 mnd

NextGenTel

Her har du bredbånd og TV-pakkene til Telia:

Telia

Bredbånd og TV fra Telia

Når du bestiller bredbånd og TV fra Telia får du trådløst bredbånd, og ikke fiber. Du kan selvsagt velge fiber dersom boligen din allerede har dette installert. Hvis du ikke har fiber tilgang kan du fortsatt bruke trådløst bredbånd som går over 5G nettet og få TV inkludert.

Telia gir deg tilgang på TV-abonnement med 50 TV poeng som du kan fritt bruke til å velge blant 100 ulike kanaler og strømmetjenester. Du får også inkludert HBO Max uten ekstra kostnad.

Det er også Telia som tilbyr den billigste bredbånd og TV-pakken i mai 2024

Produkt

Pris

Bindingstid

Leverandør

Telia 500 Mbps og TV

1734 kr/mnd

12 mnd

Telia

Telia 250 Mbps og TV

1314 kr/mnd

12 mnd

Telia

Telia 100 Mbps og TV

1263 kr/mnd

12 mnd

Telia

Telia 50 Mbps og TV

1263 kr/mnd

12 mnd

Telia

Telia 25 Mbps og TV

1163 kr/mnd

12 mnd

Telia

Hva er inkludert i en bredbånd og TV-pakke?

Det finnes en rekke valgmuligheter når du skal bestille bredbånd og TV. Spørsmål som hvilken hastighet trenger bredbåndet og hvilken kanaler er viktig for dere vil sikkert dukke opp.

Som vi har nevnt i testen er det Telenor, Telia og NextGenTel som har størst og best utvalg når det kommer til TV og bredbånds pakker.

Når du velger pakke avhenger det av et par ting, hvilket budsjett jobber du med og hvilken kanaler er viktig for dere å se på? Når du vet dette kan du søke på et tilbud via Fornye.no så innhenter vi bredbånd og TV tilbud til deg fra våre samarbeidspartnere.

Hvis du skal søke selv og vil ha den billigste bredbånd og TV-pakke er det Telia som går seirende ut i denne omgang.

Hvem tilbyr bredbånd og TV-pakker i 2024?

I Norge kan du bestille en slik løsning via Telenor, Telia, NextGenTel, Allente, RiksTV og Altibox.

Bredbånd med TV-pakke

Hvilken hastighet får jeg på bredbåndet?

Hvis du skal bestille en kombinasjon av TV og bredbånd er det viktig og få med seg at du må først velge hvordan bredbånd du skal ha. Du har 2 valg når du skal kombinere TV og bredbånd: Trådløst bredbånd eller fibernett.

Fiber har hastigheter fra 100 Mbps til 1 000 Mbps, mens trådløst bredbånd har hastigheter fra 30 Mbps til 500 Mbps.

Hvis du har en stor familie og alle bruker nettet ekstremt mye vil 500 Mbps være godt nok for alle sammen, man legger som regel ikke merke til forskjellen fra 500 til 1 000 Mbps hvis man ikke gjør ekstremt tunge nettaktiviteter.

Lurer du hvilken nett hastighet du har? Prøv vår hastighetstest

Sammenlign trådløst bredbånd

Her har du en liste over de største leverandørene på trådløst bredbånd:

Allente

Brdy

NextGenTel

best-mobildekning-2020-telenor

Telenor

best-mobildekning-2020-telia

Telia

Sammenlign fibernett

Her har du en liste over de største leverandørene på fibernett:

Altibox

NextGenTel

HomeNet

best-mobildekning-2020-telenor

Telenor

best-mobildekning-2020-telia

Telia

Hvordan type digitale TV løsninger finnes?

1) Parabol

Parabol-TV sender TV-signaler til hjemmet ditt via en satellittantenne som står montert utenfor boligen din. Istedenfor en kabel, blir du tilkoblet med en satellittantenne. Du får også vanligvis et bredt utvalg av internasjonale kanaler når du bruker parabol. Eneste som tilbyr Parabol i dag er Allente.

2) RiksTV

RiksTV er en norsk TV-distributør som tilbyr digital-TV og radio over bakkenettet. Det er en alternativ TV-tjeneste til kabel-TV eller satellitt-TV, og kan motta signaler med en vanlig antenne på taket eller inne i huset

3) Streaming tjenester

Med streaming tjenester trenger vi ikke å vente til 7 på kvelden for og se favoritt programmet vårt. Nå får vi tilgang på alt det vi ønsker å se direkte via en tjeneste som f.eks Netflix, Strim eller HBO. Bestiller du bredbånd med en TV-pakke vil Telenor og Telia begge to inkludere streaming tjenesten HBO Max i TV-pakken for deg.

Få uforplikende tilbud på bredbånd & fiber

5/5

" Tidsbesvarende og bra! "

Fyll ut skjemaet så blir du kontaktet av en bredbåndsleverandør med et uforplikende tilbud. Tjenesten leveres fra Fornye.no og er helt gratis.

Fyll ut skjemaet så blir du kontaktet av en bredbåndsleverandør med et uforplikende tilbud. La leverandørene jobbe for deg! Du får svar innen 2 til 3 virkedager

5/5

" Tidsbesvarende og bra! "

Vi ønsket å få tilbud på fibernett og mobilt bredbånd som vi bruker på hytta, etter at vi brukte Fornye.no ble vi kontaktet av 2 leverandører med bedre priser en de hadde på sidene sine. Tommel opp!

Hold deg oppdatert med de beste tilbudene året rundt

Send meg en e-post med pengebesparende tilbud og eksperttips

Les mer om Personvern