Trumf Visa – Fordeler og ulemper – Alt du må vite

Trumf VISA - Fordeler og ulemper

Del denne guiden

Trumf VISA er et kredittkort som er utstedt av Trumf, også eid av NorgesGruppen. Dette kredittkortet har en rekke fordeler og nylig klatret i popularitet. La oss finne ut hvorfor.

Hva er Trumf VISA?

Trumf VISA er et kredittkort som du kan få fra Trumf gruppen. Hvis du handler mye på butikker som Kiwi, Meny og Joker har du sikkert fått med deg at du kan spare penger og få egne rabatter dersom du er medlem av Trumf.

Siden det er NorgesGruppen som eier disse butikkene (Kiwi, Meny, Joker og Spar) kan du få eksklusive rabatter og spare en prosentandel av hva du handler for dersom du er Trumf-medlem.

Ja, når vi sier at Trumf er populært tuller vi ikke, nesten halve Norge er trumf-medlem (2,6 millioner nordmenn er trumf medlem).

Så siden disse kjære butikkene ligger i alle kroker man finner i landet vil det lønne seg for hver og en og være trumf medlem. Men nå har Trumf VISA kredittkortet dukket opp, hva er forskjellen på det og være standard trumf medlem som gir rabatter?

Dette er Trumf Visa

Trumf Visa har en kredittgrense på 100 000 kroner, noe lavere en de mest populære kredittkortene i Norge (Som f.eks Komplett Bank MasterCard for mars 2023). Trumf Visa har en årsavgift på 0 koner, det betyr at du betaler ingenting for å ha kortet og det er heller ingen skjulte gebyrer du bør bekymre deg over. Kortet har derimot en aldersgrense på 18 år og tilbyr en rentefri periode på 45 dager.

Her har du spesifikasjonene på kredittkortet:

 • Kredittgrense på 100 000 kr
 • Rentefri periode på 45 dager
 • En effektiv rente på 27,19 %
 • Ingen gebyrer / andre kostnader
 • Kontakt­løshet / Touchpay : JA
 • Smartbetaling : NEI

Det stopper ikke her

Som du sikkert forstår er det ikke spesifikasjonene på Trumf VISA som gjør den populær, det finnes flere kredittkort som har både høyere kredittgrense og lavere rente med lengre rentefri periode.

Det som skiller dette kredittkortet fra andre kredittkort er at du får tilgang på egne rabatter og fordeler på de største dagligvare butikkene i Norge, samt fordeler på apotek, nettbutikker og bensinstasjoner.

Selvom andre kredittkort også tilbyr lignende løsninger det ikke like gavmildt som Trumf VISA, husk også at NorgesGruppen (Som eier Trumf) eier også flere av disse kjedene du får fordeler på, så for NorgesGruppen er det en win win situasjon.

Fordeler med Trumf VISA

Til og begynne med nevner vi alle fordelene kortet har, så dykker vi dypere inn i fordelene straks.

Trumf VISA har generelle fordeler som reiseforsikring, flybonuspoeng, Reise- og avbestillings- og ID-tveriforsikring inkludert i kortet.

Her er noen flere fordeler:

 • Du får 2% Trumf-bonus på alle butikker som er eid av NorgesGruppen (Meny, Kiwi, Joker, Spar, CC Mat, Jacobs og Nærbutikken)

 • Du får 50 øre/l i Trumf-bonus på drivstoff når du fyller hos Shell. Du får også opptil 40 øre/literen i Trumf bonus hos Esso stasjoner.

 • Med Trumf-Visa får du også Trumf-bonus dersom du handler hos Apotek 1. (Et eksempel nå er at du får dobbel trumf-bonus på all ansiktspleie)

 • Trumf-Visa sikrer deg også opptil 13,2% bonus hos flere kjente aktører på nett. Noen eksempler her er f.eks st du får 5,4% Trumf-bonus hos Booking.com. Du får opptil 3,1% Trumf-bonus hos Expedia, 5,4% Trumf-bonus hos Radisson og mye mer. Du kan lese mer om dette på Trumf sine sider.

 • Trumf-Visa har også fordeler med fokus på «Hus og hjem». Du får 1% Trumf-Bonus når du handler hos Mester Grønn. Bruker du også Fjordkraft? Da får du 1% Trumf Bonus på alle stømavtaler.

 • Sist men ikke minst har vi mobilabonnement. Dersom du er Talkmore kunde får du 5% i Trumf-bonus på mobilregningen din, det kan fort bli en del kroner i bonus på 1 år. Du får også 500 kr i velkomstbonus (kun for nye kunder).

Hvordan fungerer bonus utbetalingen på Trumf VISA?

Når du handler hos alle kjedene som er eid av NorgesGruppen med et Trumf VISA får du Trumf-Bonus. Denne bonusen blir konvertert til norske kroner du kan bruke i en av butikkene som er eid av NorgesGruppen.

Så dersom du har spart opp 3 000 kroner i Trumf Bonus, kan dette trekkes fra når du er i kassen neste gang du er i en butikk som har Trumf avtaler.

Det du må gjøre for og aktivere utbetaling i butikk er å velge ønsket beløp, og deretter velge hvor beløpet skal bli brukt. Dette kan du gjøre ved og logge inn på Trumf siden så er resten av prosessen ganske enkel.

Du har også 3 måneder på deg til og bruke bonusen etter at du har aktivert den, og dersom du f.eks aktiverer en bonus på 1 000 kroner, men kun handler for 500 kroner på KIWI blir resten av beløpet overført tilbake på Trumf-Bonus saldoen din.

Du kan også overføre Trumf-Bonusen rett på bankkonto

Med Trumf Visa velger du selv når du vil overføre beløpet på bankkontoen din. Du står egentlig helt fritt til og gjøre hva du vil med bonusen, enten om du tar den ut på konto eller bruker den i butikk.

Når du laster ned Trumf VISA appen må du bare legge inn kontonummeret ditt så velge «Overfør til konto».

Trumf-appen og nettbank

Vi har sammenlignet over titalls apper fra ulike kredittkort tilbydere, og Trumf-Visa appen er i toppen når det kommer til brukervennlighet.

Last ned appen her til: App Store (iOS) eller til Google Play (Android)

Det er ikke så mye og si om appen bortsett fra at den er enkel å bruke og alle viktige/vesentlige ting er inkludert. Vi gir den tommel opp!

Ekstra trygghet på reisen med Trumf kredittkortet

Når du er ute og reiser blir reisen bare litt ekstra bedre når du vet at du er forsikret mot diverse ulykker. Kredittkort med reiseforsikring er også veldig populært blant nordmenn, fordi det inkluderer fordeler som avbestilling og tyveriforsikring noe som er veldig populært blant de som eldre.

Med Trumf visa kredittkortet får du inkludert dette med i reiseforsikringen:

 • Avbestillingsforsikring
 • Reisegods forsikring
 • Reisesyke
 • Ansvar
 • Rettshjelp
 • Sikkerhet for reisesyke og reiseulykke opphører ved fylte 75 år

Betingelser og vilkår for og få Trumf VISA

Og få tilgang på kreditt i Norge er strengt og det er heller ingen unntak hos Trumf. Her er betingelsene for å få et kredittkortet fra Trumf:

 • Du må være over 18 år
 • Du må ha norsk personnummer
 • Du må være Trumf-medlem (Du blir det automatisk når du bestiller kortet)
 • Ingen betalingsanmerkning eller inkassosaker
 • Samlede inntekt kan ikke overstige 5* brutto inntekt
 • Tilgang på Bank ID

Generell info om kortet

Aldersgrense

18 år

Årsavgift

0 kr

Kredittramme

5 000 - 100 000 kr

Betalingsutsettelse

45 dager

Kortutsteder

NorgesGruppen Finans

TouchPay (Kontaktløshet)

Ja

Smartbetaling

Nei

Effektiv rente

27,19%

Nominell rente

23%

Renter og gebyrer

Nytt kort (Mistet kortet f.eks)

0 kr

Elektronisk faktura

0 kr /mnd

Papirfaktura

45 kr /mnd

Fakturainformasjon på SMS

5 kr

Hastekort

850 kr

Overføre fra kort til konto

35 kr + 1,5 % av sum

Purregebyrer (1 & 2 varsel)

35 kr

Inkassovarsel (1 & varsel)

35 kr

Minimumsinnbetaling pr. måned

3,6% (Minimum 250 kr)

I denne artikkelen

Kredittkort for 18 åringer lørdag, juli 2024
5/5
5/5

Annonselenke

100 000 kr

Kredittgrense

24,4%

Rente fra

45 dager

Rentefritt

18 år

Aldersgrense

Eksempel ved utsatt betaling: Effektiv rente 23,1 %, 15 000 kr over 1 år. Kostnad: 1 764 kr. Total: 16 764 kr.
5/5
5/5

Annonselenke

150 000 kr

Kredittgrense

28,43%

Rente fra

45 dager

Rentefritt

18 år

Aldersgrense

Eksempel: Eff. rente 22,42 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 332 kr. Totalt 16 332 kr.
5/5
5/5

Annonselenke

150 000 kr

Kredittgrense

25.40%

Rente fra

45 dager

Rentefritt

18 år

Aldersgrense

Eksempel: Eff. rente 28,43 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 622 kr. Totalt 16 622 kr.

Hold deg oppdatert med de beste tilbudene året rundt

Send meg en e-post med pengebesparende tilbud og eksperttips

Les mer om Personvern