Mobilabonnement med Netflix inkludert

Mobilabonnement med Netflix inkludert

Det finnes ingen mobilabonnement med Netflix inkludert, men du kan velge et mobilabonnement med fri data som lar deg streame så mye du vil.

Del denne guiden
Mobilabonnement med netflix
Det finnes ingen mobilabonnement med Netflix inkludert i Norge, men du får mobilabonnement med Viaplay fra Chilimobil.

Kortversjonen

  • Det finnes ingen mobilabonnement med Netflix inkludert per dags dato
  • Men Chilimobil tilbyr mobilabonnement med fri data og Viaplay til 599 kr/mnd
  • Du kan velge mobilabonnement med fri data så kan du streame så mye du vil

Skaff deg et mobilabonnement med Netflix inkludert

De siste årene har Netflix blitt svært viktig på telefonene til nordmenn flest. Dette er en strømmetjeneste som bruker svært mye data, og i den forbindelse har det blitt veldig populært å skaffe seg mobilabonnement med ubegrenset mengde data i måneden.

Bruker du Netflix på mobilen uten et mobilabonnement med mye eller ubegrenset data, kan det være en god ide å legge til mer data. Til tross for at mengden data avgjør sluttprisen, kan det bli noe dyrt hvis man ser på Netflix på telefonen, går tom for data og heller benytter seg av datapakker.

Mobiloperatører flest tilbyr abonnement hvor det følger med ubegrenset data i dag. Er du en av mange som bruker Netflix mye i måneden så kan dette være et godt valg for deg.

Beste mobilabonnement med fri data

Hvis du skal ha et mobilabonnement som passer utmerket for Netflix streaming trenger du mye data. Derfor anbefaler vi mobilabonnementet Happybytes Fri Data med Telenor-dekning.

Happybytes Fri Data Pluss har 108 GB data inkludert hver måned (ubegrenset mobildata). Med dette mobilabonnementet får du også 5G dekning fra Telenor og med en fastpris på 398,- i måneden utgjør dette et solid abonnement for Netflix streaming.

No data was found

Netflix-abonnement

Fra før av tilbyr de aller fleste mobilabonnementer tillegstjenester som fri tale, SMS, data rollover og gratis dataroaming i EU. Dette er gjerne inkludert i abonnementet. Nå kan du imidlertid også få Netflix inkludert i flere forskjellige abonnementer.

Netflix krever også et abonnement med svært mye data, derfor kan slike abonnement være noe dyrere enn andre abonnementer.

Likevel sparer du en god del penger hvis du bruker Netflix mye i hverdagen for å se filmer og serier. Du bør utforske forskjellige mobilabonnementer for å sjekke hva de kan tilby deg slik at du sparer penger.

Vet du ikke hvor mye data du bør ha i abonnementet for å kunne se Netflix? Da kan du bruke en datakalkulator slik at du får en bedre oversikt over dataforbruket ditt når du bruker mobilen.

Slik gjør du det enklere for deg selv å velge riktig abonnement, uavhengig om du ønsker å streame Netflix eller Viaplay, samt andre underholdningstjenester.

Nyhet! Viste du at Chilimobil har nå et mobilabonnement med Viaplay inkludert. Les mer om det her.

Skaff deg mer frihet med ubegrenset data

Dersom du benytter deg av abonnementer som har ubegrenset med data, kan du strømme filmer, serier og sport så mye du vil, uten å tenke på databruken. Dette er abonnementer som stadig øker i popularitet blant operatører som for eksempel Telia og ice.

For noen år siden brukte vi som regel data for å lese epost og nyheter, men da smarttelefonene gjorde sitt inntog ble mobilbruken tatt til nye høyder. Hvorfor? Jo, sosiale medier og strømming av video og musikk er hovedfaktorene til dette.

Ubegrenset data fra Telia

Velger du Telia som operatør får du både mobilabonnement og mobilt bredbånd med så mye data du vil. Da kan du for eksempel se serier på Netflix uten å gå tom for data etter bare noen timer.

Strømming av filmer og serier på Netflix tar svært mye data, dermed kan det fort gå 1 GB på en time, eller enda mer dersom man ser på film eller serie i standard oppløsning. Benytter du HD eller ultra-HD kvalitet bør du ikke bli overrasket dersom forbruket tredobles.

I den forbindelse er det smart å laste ned filmer når du er tilkoblet WiFi, hvis du ikke har ubegrenset med data i abonnementet ditt. Med Telia Play kan du dessuten lagre alt av innhold og se på dette i offline-mode, altså uten å bruke data.

Data-frihet med Ice

Med Ice kan du få mobilabonnementet «Data-frihet». Dette er et abonnement hvor du kan surfe med 1000 GB i måneden. Til sammenligning kan du se 1287 timer på Netflix med den beste oppløsningen. Du kan høre mer enn en halv million sanger på Spotify, i tillegg til å surfe på enormt mange ulike nettsider.

Det du får er altså en enorm data-frihet, og du slipper samtidig å tenke på at datamengden overskredes ved å se på Netflix, da denne er inkludert i abonnementet ditt.

Hold deg oppdatert med de beste tilbudene året rundt

Send meg en e-post med pengebesparende tilbud og eksperttips

Les mer om Personvern