Beste og billigste mobile bredbånd

Raskt og trådløst internett – Ta med hjemmekontoret hvor en du reiser med mobilt bredbånd

Norges billigste mobile bredbånd med 10 GB eller mer søndag, august 2021

De 6 billigste mobile bredbånd uten bindingstid. (Se alle)

Telio 10 GB
Mobilt bredbånd
(0)
0.0/5
10 GB
pr. mnd
229 kr
pr. mnd
OneCall 10 GB
Mobilt bredbånd
(0)
0.0/5
10 GB
pr. mnd
249 kr
pr. mnd
Telia 10 GB
Mobilt bredbånd
(0)
0.0/5
10 GB
pr. mnd
249 kr
pr. mnd
Talkmore 10 GB
Mobilt bredbånd
(1)
5.0/5
10 GB
pr. mnd
249 kr
pr. mnd
Skymobil 10 GB
Mobilt bredbånd
(0)
0.0/5
10 GB
pr. mnd
335 kr
pr. mnd
10 GB Mobilt Bredbånd
Mobilt Bredbånd
(0)
0.0/5
10 GB
pr. mnd
345 kr
pr. mnd

Det er en fantastisk tid for å bruke mobilt bredbånd. Fler å fler sliter med å få lagt inn fiber og god bredbåndstilgang til sin husstand, men ikke fortvil. Har du god dekning kan du få mer ut av ditt mobile nett en det fastmonterte.

Vet du hvilken dekning du foretrekker?

Se mobile bredbånd med ønsket dekningsnett

Telenor nett

Sammenlign de beste og billigste mobile bredbåndene som bruker Telenor dekning

Telia nett

Sammenlign de beste og billigste mobile bredbåndene som bruker Telia dekning

Ice nett

Sammenlign de beste og billigste mobile bredbåndene som bruker Ice dekning

Hva er mobilt bredbånd?

For folk flest i Norge så er bredbånd tilgang levert via en kobber kabel, eller fiberoptisk linje. Men dette er ikke den eneste metoden du kan få tilgang til internett.

Mobilt bredbånd leverer internett tilgang til hjemmet via trådløst nett, veldig likt som mobilabonnement. Mobilt bredbånd kobler seg til 3G, 4G eller 5G når det er tilgjengelig, og bruker disse signalene for og gi deg bredbånd i hjemmet. Når du kjøper et mobilt bredbånd får du et SIM kort du skal bruke, men det finnes flere måter og bruke det på.

– Innebygd SIM:

Mange nettbrett og bærbare datamaskiner leveres med SIM – kort inngang idag. Hvis du har et nettbrett, eller datamaskin med denne muligheten så trenger du kun og plassere SIM – kortet rett i enheten. Dette er veldig like SIM – kort som brukes til mobilabonnement, men de er fokusert på mobilt bredbånd, så pakkene inkluderer kun mobildata, og ingen ringeminutter eller tekstmeldinger.

– USB enhet:

Hvis datamaskinen din ikke har bygd inn SIM – kort inngang, kan du bruke en USB enhet som gjør samme jobb. Dette er noe man kan kjøpe hos en elektroforhandler, eller forhøre seg med leverandøren om dette er noe de tilbyr.

– Mobilt Wi-Fi Hotspots:

Men hva hvis du ønsker og komme på nett med flere enheter i hjemmet? I dette tilfellet kan du plukke opp en mobilt Wi-Fi, eller Mi-Fi ruter. Disse fungerer akkurat som tradisjonelle rutere du får med installert bredbånd, bortsett fra og koble til en nettverks kabel kan du putte et SIM – kort i ruteren slik at du den får mobilsignaler som blir videresendt i hjemmet.

Hvorfor velge mobilt bredbånd?

Det er flere grunner til og velge et mobilt bredbånd, men en av de største positive sidene er for kunder som bor i områder med dårlig tradisjonell bredbånd, eller ingen bredbånd muligheter i hele tatt.

Mange steder i Norge mangler fortsatt ADSL og Fiber utbygging. Det blir lovet stadig vekk fra kommunen at det skal bygges ut, men flere kunder opplever forsinkelser og tregheter i det de blir lovet. I tillegg er det mange husstander som bor langt vekk fra sentralen. Dette kan føre til ustabile bredbånds linjer som leverer en tregere hastighet en antatt.

En annen grunn til og velge mobilt bredbånd er fleksibiliteten det tilbyr. Hvis du har nettbrett eller PC som har mulighet for SIM inngang, eller at du har USB enhet så kan du bruke mobile bredbåndet hvor som helst der du har 4G dekning. Da slipper du og tenke på om du sitter for langt unna Wifi ruteren, eller om det offentlige nettverket du har koblet til er trygt eller ikke (F.eks resturant wifi).

Dette selskapet har ikke et kommersielt samarbeid med Fornye.no

Selskapet har ikke aktivert bestillingsfunksjonalitet på Fornye.no. Dette gjør at du ikke kan klikke deg videre til selskapets nettside fra Fornye.no.

Kommersielle samarbeid påvirker ikke hvordan vi rangerer eller vurderer selskapene. Alle selskap og avtaler blir vurdert på samme grunnlag.

Ønsker din bedrift å aktivere direkte bestillingsfunksjonalitet? Klikk her for og kontakte oss.