Billig trådløst bredbånd

billig trådløst bredbånd

I denne guiden forteller vi deg hvilket trådløst bredbånd som er billigst.

På tide å kutte ned kostnader? La oss hjelpe deg

Det som er fint med trådløst bredbånd er at du kan oppleve et godt produkt selvom du går ned i pris. Ja, kanskje du ikke får full hastighet som en høyere månedspris vil gi deg – Men du får fortsatt tilgang på trådløst bredbånd med fiber hastigheter lett tilgjengelig.

Vi har også en artikkel for beste trådløst bredbånd du kan sjekke ut, der snakker vi mer om leverandøren med best score og mest hastighet for pengene.

Vil du ha den korte versjonen?

Dette er de billigste trådløse bredbånd avtalene i juli 2024

Les videre for å bli bedre kjent med disse produktene

Men hvorfor er så trådløst bredbånd så populært?

Du tenker kanskje nå «Jeg har aldri hørt om trådløst bredbånd før, hvordan kan dette være populært?» La oss forklare deg litt nærmere.

Fibernett har lenge vært etterspurt i hele Norge, problemet er at utbygging og tilgjengelighet er ikke enkelt. Ja, de som bor i storbyene som Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim (Og fler) har tilgang på fibernett, men det er fordi moderne bygg og sentrale eiendommer ligger nærme sentralen som fiberkabelen er tilkoblet.

Så er det de som ikke bor så tilgjengelig da

Ja, de som bor i byen har det av å til litt bedre en andre, spesielt når det gjelder situasjoner som fibernett.

Oftest blir det veldig dyrt for de som bor langt unna sentralen. Dersom man bor et stykke unna sentralen, eller om det ikke er fiberkabler lagt inn til eiendommen må dette graves inn.

Forresten, har du vurdert bredbånd og TV-pakke kombinert? Da burde du sjekke ut ‘billigste bredbånd og TV-pakke

Skal du grave å legge nye fiberkabler må du regne med og bruke mellom 30 000 til 50 000 kroner i grave kostnader. Vi har også gjort oss kjent med en kundesak der kunden betalte over 120 000 kroner for en fiberkabel fra sentral inn til eiendommen.

Nå får du fibernett uten graving

Nå kan du få fibernett hastigheter uten å betale dyre etableringskostnader og montør kostnader. Dette kaller vi får trådløst bredbånd. En teknologi som lar deg få bredbånd over 4G og 5G med samme hastigheter som fibernett tilbyr.

Nok prat, la oss hoppe til de billigste pakkene du får på trådløst bredbånd juli 2024

Det er NextGenTel og Brdy som tilbyr de billigste trådløse bredbånd i juli 2024

I denne testen sammenligner vi 4 kategorier, det er Small, Large, Extra Large og Super Large. Vi gjør det samme som testen fra beste trådløst bredbånd og gjør testen basert på 4 viktige kategorier:

Billigste trådløse bredbånd i "Small" kategorien går til NextGenTel i juli 2024

Skal du ha et billig trådløst bredbånd med hastigheter mellom (30 mbit/s til 50 mbit/s) er det NextGenTel som tar seieren der de tilbyr deg hele 50 mbit/s i nedlastning for juli 2024.

NextGenTel har dratt seg opp i popularitet den siste tiden. NextGenTel har konkurrert med større & mindre aktører den siste tiden når det kommer til pris, selv om de er rimelige har de også gode produkter med konkurransedyktig innhold. 

5/5
NextGenTel 50Mbts
639 kr kr/mnd

Billigste trådløst bredbånd i kategorien "Large" går til NextGenTel også. Her får du hele 100 mbit/s i nedlastning for 699 kroner i måneden pr. juli 2024

Large pakken innebærer surfe hastigheter mellom 50 mbit/s til 100 mbit/s som passer ganske bra for en familie på 4 til 5. Denne pakken til 699 kroner gir deg mye hastighet for pengene, f.eks så har Telenor en hastighet på 30 mbit/s til 729 kroner i måneden.

NextGenTel gir deg også muligheten til å bytte pakke akkurat når du vil, men du må regne med en bindingstid på 12 måneder når du blir kunde hos NextGenTel.

0.0/5
NextGenTel 100Mbts
699 kr kr/mnd

"Large" pakken på 200 mbit/s og oppover - Hvem er billigst? Jo det er NextGenTel

Billigste pakken du kan få på trådløst bredbånd 200 mbit/s og oppover leveres også fra NextGenTel. Som du sikkert legger merke til vinner NextGenTel nesten alle kategoriene i denne testen.

Husk også at det er etableringskostnad å utstyr kostnad relatert til trådløst bredbånd. Vanligvis må du leie antenner fra tilbyderne du velger, dette koster fra 25,- til 49,- kroner per måned. Selve routeren kan du enten leie eller kjøpe (Vanligvis koster denne rundt 1 000,- kroner).

0.0/5
NextGenTel 200Mbts
799 kr kr/mnd

Billigste trådløse bredbånd i Super Large kategorien - 300 Mbit/s.

Det er Allente som kommer billigst ut i kategorien «Super Large» eller 300 Mbit/s og oppover. Her får du 300 Mbit/s i nedlastning og opplastingshastighet, akkurat det samme som fiber kan tilby i form form hastighet.

Hos Allente er det også en bindingstid på 12 måneder, men det er ingen byttekostnad. Du betaler heller ingenting for etablering og oppstart. Hvis du mangler en ruter til trådløst bredbånd kan du leie denne hos Allente til en ekstra kostnad, du kan også leie antenne hos Allente.

0.0/5
Allente 300
999 kr kr/mnd

Her har du alle trådløse bredbånd i Norge rangert etter pris

Her finner du alle trådløse bredbånd i Norge som er tilgjengelig (pr. april 2023). Vi har rangert dem etter lavest pris til dyrest pris.

Produkt

Hastighet

Pris

NextGenTel 50 Mbits

50 Mbits

639 kr/mnd

Brdy 30 Mbits

30 Mbits

648 kr/mnd

Allente 30 Mbits

30 Mbits

699 kr/mnd

NextGenTel 100 Mbits

100 Mbits

699 kr/mnd

Brdy 60 Mbits

60 Mbits

728 kr/mnd

Telenor 30 Mbits

30 Mbits

729 kr/mnd

Trådløst bredbånd - Alle leverandører

Sammenlign alle leverandører av trådløst bredbånd.

Allente

Brdy

NextGenTel

best-mobildekning-2020-telenor

Telenor

best-mobildekning-2020-telia

Telia

Du kan også sammenligne trådløst bredbånd fra mindre regionale leverandører. Under finner du en liste over regionale leverandører av trådløst bredbånd:

Få uforplikende tilbud på bredbånd & fiber

5/5

" Tidsbesvarende og bra! "

Fyll ut skjemaet så blir du kontaktet av en bredbåndsleverandør med et uforplikende tilbud. Tjenesten leveres fra Fornye.no og er helt gratis.

Fyll ut skjemaet så blir du kontaktet av en bredbåndsleverandør med et uforplikende tilbud. La leverandørene jobbe for deg! Du får svar innen 2 til 3 virkedager

5/5

" Tidsbesvarende og bra! "

Vi ønsket å få tilbud på fibernett og mobilt bredbånd som vi bruker på hytta, etter at vi brukte Fornye.no ble vi kontaktet av 2 leverandører med bedre priser en de hadde på sidene sine. Tommel opp!

Hold deg oppdatert med de beste tilbudene året rundt

Send meg en e-post med pengebesparende tilbud og eksperttips

Les mer om Personvern