Trenger du et raskere og rimeligere bredbånd?

Bredbånd

Sammenlign alle bredbånd

Fibernett

Sammenlign fiber leverandører

Mobilt bredbånd

Her finner du mobilt bredbånd

Internettleverandører

Se alle internettleverandører

Sammenlign priser på over 14 forskellige bredbåndsleverandører

Sammenlign og bytt i tre enkle trinn

STEG 1

Velg hvilken bredbånds type du ønsker

STEG 2

Sammenlign ulike tilbud

STEG 3

Velg den beste avtalen!

Norges beste bredbåndsportal

Hver dag har vi hos Fornye flere hundre forbrukere som klikker seg inn på ulike artikler som gjelder bredbånd. Vi hjelper ulike forbrukere med og finne et bredbånds tilbud som passer forbruket de har. Enten om dere er storfamilien og trenger det råeste, eller om du kjører transport og jakter på et godt mobilt bredbånd.

Det er helt gratis!

Effektiviser innhenting av tilbud

Nøytrale og ærlige

Trenger du hjelp med bytte av bredbånd?

Under så finner du oversikt over enkle guider som forteller litt om tjenesten du er ute etter

Før du velger bredbåndsløsning er det viktig og finne ut hva du ser behov for. Er det en liten ruter du enkelt kan ta med på kjøretur eller ferieboligen? Eller trenger du et sterkt bredbånd uten hastighetsbegrensninger.

Hvis du er mye på farten, eller har en hytte der ingen tilbyr fastnett er mobilt bredbånd svaret. Her betaler du for antall GB som er inkludert i pakken, så hvor mer data du har jo dyrere blir det mobile bredbåndet.

I dag er det ikke alle i Norge som har tilgang til et solid ADSL linje eller fibertilgang, derfor har det problematisk for Norske forbrukere og finne en avtale som passer de, men vi er her for og hjelpe!

Hvis du trenger og sammenligne fiber kan du gjøre det her, mobilt bredbånd kan du finne her. Vi har også ulike artikler som lar deg finne de billigste avtalene på markedet nå i 2022.

Hvem tilbyr det beste bredbånd?

Realiteten er at det er vanskelig og forstod bredbånds markedet. Tilbudene er veldig spredt, og det kan være vanskelig og forstå hvilken leverandør som tilbyr linje hjem til deg. Men før du begynner og teste markedet kan du kjøre en hastighetstest på f.eks www.speedtest.net for og se hva både nedlastning og opplastning er på din nåværende avtale. For og finne det beste bredbånd må vi dedikere par minutter til og finne ut hvem som tilbyr hva, og hva som kan bli levert.

Beste bredbånd

Nyheter relatert til Bredbånd

Logg inn

Hold deg oppdatert med de beste tilbudene året rundt

Send meg en e-post med pengebesparende tilbud og eksperttips

Les mer om Personvern